Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 februarie 2021. Câştig de peste 260 de lei cu două dueluri europene

23.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 februarie 2021 Castig de peste 260 de lei cu doua dueluri europene
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 februarie 2021. Continuăm săptămâna încercând să profităm de duelurile din UEFA Champions League și Europa League ale cluburilor din Anglia. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 2,61 care poate fi transformată în 261 de lei la o miză de 100.

Primul meci care ne interesează este cel din UEFA Champions League, dintre Borussia Monchengladbach și Manchester City, care se joacă la Budapesta și contează pentru turul optimilor celei mai importante competiții europene.

ADVERTISEMENT

Tottenham și Wolfsberger își dispută returul 16-imii din Europa League, iar oamenii lui Jose Mourinho vor să își lingă rănile după ce au fost învinși din nou în Premier League de rivalii londonezi de la West Ham United.

Meci cu goluri multe la Budapesta, cotă 1,50 pe biletul zilei din 24 februarie

Manchester City domină categoric Premier League și este aproape sigură că va fi noua campioană a Angliei. Numai că reușita nu este una neapărat remarcabilă pentru un club care a investit sume enorme în transferuri. Ceea ce șeicii și fanii așteaptă de la Pep Guardiola este, de fapt, trofeul UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

„Cetățenii” au parte de un adversar accesibil în optimile UEFA Champions League. Deși este o echipă care a etalat un fotbal frumos în Europa și a reușit să aibă și rezultate impresionante, mai ales în grupa dificilă din care s-a calificat în fața lui Inter Milano și Șahtior Donețk, Monchengladbach ar trebui să fie o pradă ușoară pentru englezi.

Pe lângă diferența de statut și de valoare, nemții au încă un dezavantaj. Ei nu vor putea juca pe propria arenă meciul din Liga Campionilor, ci vor fi forțați să fie „gazde” la Budapesta. Chiar dacă City pare favorită certă, vom merge pe varianta golurilor și vom opta pentru pronosticul „peste 2,5 goluri”, dotat cu 1,50 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,74 pentru o victorie clară a lui Tottenham

Tottenham este o formație aflată într-o perioadă extrem de slabă în Premier League. Oamenii lui Jose Mourinho nu reușesc să mai câștige de meciuri bune, iar în ultima etapă au pierdut cu 1-2 în deplasare, contra lui West Ham United. Trupa londoneză are șanse extrem de mici să mai prindă top 4, astfel că își concentrează toate eforturile asupra cupelor.

Tottenham va juca finala Cupei Ligii la finalul lunii aprilie și încă se află în competiție și în Europa League. Oamenii lui Mourinho au învins clar în tur, în meciul considerat pe terenul adversarilor. Deși partida s-a jucat în Ungaria, austriecii au fost considerați gazde și au pierdut clar, cu 1-4.

Deși calificarea nu mai reprezintă o problemă pentru Tottenham, londonezii vor încerca să câștige din nou clar împotriva lui Wolfsberger, pentru a mai spăla din rușinile înregistrate pe plan intern. Oamenii lui Jose Mourinho vor fi determinați să obțină o victorie categorică, pentru a-și reface moralul. Vom alege pronosticul „Tottenham câștigă la mai mult de 1 gol“, care are cota 1,74 la Get’s Bet.

Câştig de 261 de lei cu biletul zilei din 24 februarie

Biletul zilei, 24 februarie
Biletul zilei, 24 februarie

Așadar, un meci din UEFA Champions League și unul din Europa League sunt partidele care ne ajută să obținem pe biletul zilei la Get’s Bet o cotă totală de 2,61. Cu o miză de 100 de lei, vom reuși să câștigăm 261 de lei, un total excelent pentru mijlocul săptămânii.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT