Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 martie 2021. Europeanul de tineret ne aduce peste 300 de lei

23.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 martie 2021 Europeanul de tineret ne aduce peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 24 martie 2021 ne poate aduce un câștig de peste 300 de lei graţie unei cote totale de 3,15 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două întâlniri de la EURO U21 2021.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu partida dintre Slovenia U21 și Spania U21, din Grupa B, care va începe la ora 19:00. Ibericii sunt campionii en-titre, dar vor avea un start dificil pentru că joacă împotriva uneia dintre gazde.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este cea dintre Ungaria U21 și Germania U21, care are startul la ora 22:00. Și aici situația se repetă, deoarece nemții sunt vicecampionii de acum doi ani, dar vor deschide balul în fața unei formații gazdă.

Meciul Slovenia U21 – Spania U21 aduce o cotă de 1,86

Ca la fiecare ediție, Spania reprezintă una dintre favoritele la câștigarea trofeului, iar jocul prestat la turneul final de acum doi ani, când au și câștigat Europeanul, arată că fotbalul iberic continuă să scoată pe bandă rulantă fotbaliști de calitate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Actualul lot al lui Luis de la Fuente nu este lipsit de jucători importanți care deja și-au făcut loc în echipe de top din La Liga, precum Ricard Puig și Oscar Mingueza de la Barcelona, Marc Cucurella de la Getafe sau chiar în afara țării așa cum se întâmplă cu Brahim Diaz la Milan.

De partea cealaltă, Slovenia este outsider, dar va încerca să producă marea surpriză, deși îi va fi foarte dificil. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”Spania câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Ungaria U21 – Germania U21 vin cu o cotă de 1,68

În același timp în care România va întâlni Olanda, în Grupa A, la Szekesfehervar, va avea loc duelul dintre gazda Ungaria și vicecampioanaă europeană Germania și mare favorită la câștigarea trofeului.

Selecționerul Stefan Kuntz se bazează pe jucători care au deja la activ multe meciuri în Bundesliga, dar atacul nemților pare cu adevărat letal. Acolo găsim noua vedetă a Borussiei Dortmund, Youssoufa Moukoko, pe Mergim Berisha de la Leipzig, dar și pe Lukas Nmecha, jucător care este împrumutat de Manchester City la Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că ungurii nu vor să piardă ocazia de a arăta că sunt o echipă redutabilă ne așteptăm la un meci spectaculos cu multe goluri. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 golurti”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 315 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”Spania U21 câștigă prima repriză” în meciul Slovenia U21 – Spania U21 și o cotă de 1,68 pentru ”peste 2,5 goluri” la Ungaria U21 – Germania U21, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,15. Numai bună pentru un câștig de 315 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT