Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 25 mai 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din America de Sud și Europa

Biletul zilei de miercuri, 25 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Copa Libertadores și Conference League.
24.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 25 mai 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din America de Sud si Europa
Biletul zilei de miercuri, 25 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Copa Libertadores și Conference League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din America de Sud și Europa, în care evoluează echipe de mare tradiție și cu un bogat palmares. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,76 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Palmeiras – Deportivo Tachira, din ultima etapă a fazei grupelor din Copa Libertadores, care va începe la ora 03:30. Gazdele sunt deja calificate, dar pot influența ocupanta locului secund.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AS Roma – Feyenoord Rotterdam, finala Conference League, care are startul la ora 22:00. Cele două formații sunt pregătite pentru intrarea în istorie ca fiind prima câștigătoare a noii competiții înființate de UEFA.

Cotă de 1,60 de la Palmeiras – Deportivo Tachira pentru biletul zilei

Palmeiras are un parcurs perfect în actuala ediție de Copa Libertadores, obținând victorii în toate cele cinci partide jucate până acum și obținând deja calificarea pentru optimile de finală ale celei mai importante competiții din America de Sud.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Brazilienii, care sunt deținătorii trofeului, au făcut ravagii în Grupa A, acolo unde au marcat 21 de goluri și au primit doar 2. O victorie în meciul împotriva echipei din Venezuela le-ar deschide o oportunitate ecuadorienilor de la Emelec, care în cazul unei victorii ar urca pe poziția secundă.

Chiar dacă sunt deja cu sacii în căruță, este greu de crezut că Palmeiras se poate împiedica în fața unui adversar destul de modest și în fața fanaticilor săi suporteri. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist și sub 4,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Victoria Romei aduce o cotă de 2,35

Conference League se pregătește să-și stabilească prima câștigătoare din istorie, iar pentru marele trofeu se luptă două formații pline de istorie ale Europei: AS Roma și Feyenoord Rotterdam.

Niciuna dintre cele două nu mai reprezintă forța de odinioară, dar italienii par că au un lot mult mai valoros și în plus se bazează pe experiența uriașă a lui Jose Mourinho, omul care a stabilit un record greu de etalat cu această calificare în ultimul act.

ADVERTISEMENT

Olandezii au un lot plin cu jucători tineri și acest lucru ar putea să le fie fatal într-un astfel de meci cu miză. În aceste condiții, am ales pronosticul ”AS Roma câștigă în timp regulamentar”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 376 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,60 pentru pronosticul ”1 solist și sub 4,5 goluri” în meciul Palmeiras – Deportivo Tachira și o cotă de 2,35 pentru ”AS Roma câștigă în timp regulamentar” la AS Roma – Feyenoord Rotterdam, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,76. Numai bună pentru un câștig de 376 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT