Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 aprilie 2023. Posibil câștig de 664 de lei cu meciuri din Premier League și La Liga

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 aprilie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 664 lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga.
25.04.2023 | 22:20
Biletul zilei la pariuri miercuri 26 aprilie 2023 Posibil castig de 664 de lei cu meciuri din Premier League si La Liga
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 aprilie 2023, ne poate aduce un câștig de 663 de lei cu meciuri din Premier League și La Liga. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mijlocul acestei săptămâni programează meciuri extrem de încinse în La Liga și Premier League. Pentru biletul zilei la pariuri de miercuri am ales o partidă care poate decide titlul în campionatul spaniol, dar și un duel la fel de decisiv în ceea ce privește întrecerea din Anglia. Am construit o cotă totală de 6,64 la Maxbet, iar un potențial bilet verde ne va aduce în buzunar suma de 664 dacă vom miza 100 de lei.

Manchester City – Arsenal ne pune la dispoziție o cotă de 1,87 pe biletul zilei la pariuri

Duelul săptămânii are loc pe Etihad Stadium, miercuri, 26 aprilie, de la ora 22:00. Manchester City și Arsenal joacă, cel mai probabil, meciul decisiv pentru câștigarea titlului în Premier League. „Tunarii” au cinci puncte în plus, însă și două meciuri mai mult înaintea confruntării directe.

ADVERTISEMENT

Arsenal a redus motoarele și este fără victorie în ultimele trei etape. Lipsa de constanță a „tunarilor” i-a permis echipei antrenate de Pep Guardiola să vină foarte aproape. Dacă Manchester City va câștiga atât cele două meciuri în minus, dar și confruntarea cu Arsenal, o va depăși în clasament și va urca pe primul loc.

De asemenea, „Cetățenii” se luptă și pentru trofeul Ligii Campionilor, unde o vor înfrunta în semifinale pe Real Madrid. Bilanțul meciurilor directe din ultimii trei ani indică în mod clar spre o câștigătoare. Manchester City a triumfat în ultimele șapte meciuri cu Arsenal. Vom alege varianta „Ambele marchează și peste: Da și Peste 2,5”, care are la Maxbet o cotă de 1,87.

ADVERTISEMENT

Vallecano – Barcelona sare în ajutor cu o cotă de 3,55 pe biletul zilei la pariuri de miercuri

Barcelona poate pune o mână pe titlul din Spania la finalul meciului cu Vallecano programat miercuri, 26 aprilie, de la ora 23:00, în etapa aa 31-a din La Liga. „Catalanii” se află la 11 puncte în fața celor de la Real Madrid, principala urmăritoare în lupta pentru titlu.

Echipa antrenată de Xavi nu își mai permite pași greșiți. Deși a obținut trei puncte importante în ultima etapă cu Atletico Madrid, scor 1-0, Barcelona nu a reușit să le bată pe Girona și Getafe. Clubul de pe Camp Nou va avea o misiune extrem de dificilă și cu Vallecano, care a suferit un singur eșec în ultimele șase meciuri de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Totodată, clubul din Madrid a câștigat ultimul duel cu Barcelona disputat pe teren propriu, scor 1-0 în 2021. Mergem pe o victorie a „catalanilor” fără prea multe goluri, astfel vom alege varianta „final și total goluri: 2 și sub 2,5”, care are la Maxbet o cotă de 3,55.

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 26 aprilie 2023, aduce un posibil câștig de 664 lei

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 aprilie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 1,87 pentru pronosticul „ambele marchează și peste: Da și Peste 2,5” în meciul Manchester City – Arsenal și o cotă de 3,55 pentru „final și total goluri: 2 și sub 2,5” la Vallecano – Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,64. Numai bună pentru un câștig de 664 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT