Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 ianuarie 2022. Meciurile de tenis și fotbal ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de miercuri, 26 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul unui meci de tenis de la Australian Open 2022 și unul de fotbal din Scoția.
25.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 26 ianuarie 2022 Meciurile de tenis si fotbal ne aduc un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri extrem de interesante în care evoluează omul care vrea să-l detroneze pe Novak Djokovic și liderul campionatului scoțian. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,72 la Betano şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Felix Auger-Aliassime – Daniil Medvedev, din sferturile de finală de la Australian Open 2022, care va începe la ora 10:30. Rusul se află într-o formă de zilei mari și este favorit clar la câștigarea turneului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Rangers – Livingston, din etapa a 23-a a campionatului Scoției, care are startul la ora 21:45. Campioana en-titre merge excelent și în acest sezon și visează să-și apere trofeul.

Numărul de game-uri la Auger-Aliassime – Medvedev aduce o cotă de 1,93

Meciul vedetă al sferturilor de finală de la Melbourne este fără îndoială cel în care noul star al tenisului mondial, Daniil Medvedev, îl va întâlni pe puștiul minune al Canadei, Felix Auger-Aliassime.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cei doi jucători au avut un parcurs aproape asemănător, cu victorii concludente în primele tururi și cu dueluri în optimi în care au fost nevoiți să se întrebuințeze din plin. Așa că va urma un meci în care rezistența fizică ar putea să joace un rol important.

Chiar dacă are armele necesare pentru a merge mai departe, canadianul este încă crud, iar rusul este într-o perioadă de grație a carierei, după ce în toamnă a câștigat la US Open în fața lui Djokovic. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 34,5 game-uri”, pentru că și cota de 1,93 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,93 de la Rangers – Livingston pentru biletul zilei

Plecarea lui Steven Gerrard și sosire lui Giovanni van Brockhorst pe banca tehnică a celor de la Rangers a adus unele modificări în jocul campioanei. În primul rând, ”albaștrii” au devenit mult mai pragmatici, acordând o mai mare atenție defensivei.

Pentru acest joc, Rangers nu-l va avea la dispoziție pe Ianis Hagi, accidentat în startul meciului din weekend cu Stirling, din Cupa Scoției. Deși încă nu s-a anunțat un verdict oficial în privința duratei de indisponibilitate, este posibil ca internaționalul român să lipsească o perioadă destul de lungă.

ADVERTISEMENT

Livington este o formație de pluton în Scoția, care de obicei își face punctele pe teren propriu. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist și sub 3,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,93.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 372 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,93 pentru pronosticul ”sub 34,5 game-uri” în meciul Felix Auger-Aliassime – Daniil Medvedev și o cotă de 1,93 pentru ”1 solist și sub 3,5 goluri” la Rangers – Livingston, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,72. Numai bună pentru un câștig de 372 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: