Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 mai 2021. Golurile ne aduc peste 450  de lei

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 26 mai 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de aproape 460 de lei.
25.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 26 mai 2021 Golurile ne aduc peste 450 de lei
Sursa foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Sezonul 2020/2021 se apropie de final și vom miza pe ceea ce a rămas de urmărit. Propunerile noastre pentru biletul zilei la pariuri de miercuri, 26 mai 2021, vin din Liga 1 și finala Ligii Europa, şi beneficiază de o cotă totală de 4,58 la  Get’s Bet.

Prima propunere vine din Liga 1. Aici titlul s-a decis deja, ba chiar configurația podiumului este cunoscută încă dinaintea disputării ultimelor meciuri. Practic nu mai există nicio necunoscută în partea superioară a clasamentului, iar noi vom miza în consecință pe întâlnirea dintre Universitatea Craiova – Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din prima finală europeană a sezonului. Villarreal și Manchester United sunt la 90 de minute de a-și trece în palmares trofeul UEFA Europa League. Ambele finaliste au avut parcursuri foarte bune în competițiile continentale intercluburi și vor să-și încununeze sezonul cu ultimul trofeu pentru care mai pot lupta.

U Craiova – Academica ne aduce o cotă de 1,90

Primul duel la care ne-am oprit este cel dintre Universitatea Craiova și Academica Clinceni. Niciuna dintre echipe nu mai are o miză propriu zisă. Oltenii au luat Cupa României și, de bine de rău, vor încheia sezonul admirând un nou trofeu în vitrina clubului.

ADVERTISEMENT

Academica și-a depășit cu mult condiția. Totuși, pentru ilfoveni locul 5 este încă o miză, pentru că altfel nu-și vor încasa bonusul din partea conducătorilor ilfoveni. Problema este că cei mai mulți dintre fotbaliști, ba chiar și antrenorul Ilie Poenaru, vor deveni liberi de contract după acest meci și mizăm pe ambiția lor de a scoate din buzunarul finanțatorilor suta de mii de euro promisă pentru locul 5.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În mod normal ne-am aștepta ca și antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis, să mizeze pe un ultim succes. Grecul ar putea forța câțiva dintre jucătorii cu foame de fotbal, cei care au evoluat mai puțin în acest sezon și tocmai acest aspect ar putea genera spectacolul sportiv pe care îl așteptăm.

ADVERTISEMENT

Astfel stând lucrurile, și plecând de la ideea că pentru olteni meciul e fără miză, pe când pentru ilfoveni valorează 100.000 de euro, vom paria pe „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,90 la  Get’s Bet.

Golurile din Villarreal – Manchester United ne aduc o cotă de 2,40

O finală de cupă europeană este întotdeauna un meci în care orice se poate întâmpla, iar atunci când față în față stau două echipe cu apetit ofensiv, evident ne așteptăm la reușite care să dea exact farmecul la care ne așteptăm într-un astfel de meci.

ADVERTISEMENT

Despre Villarreal putem spune că și-a depășit condiția, dar asta nu înseamnă că spaniolii, aflați în premieră într-o finală europeană, vor aborda meciul cu teamă. Victoriile în fața unor Dinamo Kiev sau Arsenal Londra sunt motive suficiente să mizăm pe entuziasmul ”submarinului galben”.

Despre Manchester United e de prisos să mai spunem că este un club care în ultimele decenii și-a făcut un scop în a obține cât mai multe trofee. După eșecul în Premier League, în fața marii rivale Manchester City, ”diavolii” lui Ole Gunnar-Solkjaer vor să încheie acest sezon adăugând un trofeu în impresionanta vitrină de pe Old Trafford. Mizăm așadar pe „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are o cotă fantastică de 2,40 la  Get’s Bet.

458 de lei câștigați cu biletul zilei din 26 mai

În concluzie, cele două dueluri, din Liga 1, respectiv din finala UEFA Europa League, ne aduc o cotă totală de 4,58 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Dacă în prima propunere ne așteptăm la un meci deschis, dată fiind situația celor două oponente, în ultimul act al Ligii Europa ne așteptăm la o evoluție dârză, pentru că și miza este una pe măsură.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT