Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 26 octombrie 2022. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de miercuri, 26 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League.
25.10.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 26 octombrie 2022 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din Champions League
Biletul zilei de miercuri, 26 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 5-a a grupelor Champions League, în care evoluează formații care și-au asigurat deja calificarea în optimi. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,34 la Betano şi aşteptăm un profit major.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Napoli – Rangers, din Grupa A, care începe la ora 22:00. Italienii sunt cea mai impresionantă echipă de până acum din competiție și a obținut deja biletele pentru faza următoare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – Bayern Munchen, din Grupa C, programată tot de la ora 22:00. Catalanii sunt cu un picior în afara celei mai importante competiții, iar bavarezii au șansa de a le face vânt.

Cotă de 2,15 de la Napoli – Rangers pentru biletul zilei

Alături de Club Brugge, Napoli este marea surpriză a acestui sezon de Champions League. Și nu că italienii nu ar fi o formație demnă de optimi, dar modul cum, și-au asigurat calificarea este impresionant pentru trupa lui Luciano Spalletti.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Rangers, privată în continuare de serviciile lui Ianis Hagi, încă nerefăcut complet după accidentarea suferită la începutul anului, este cea mai slabă formație din competiție, fără punct și cu un singur gol marcat.

Cu o medie de peste 4 goluri pe meci în grupe, Napoli a arătat că poate face minuni în această ediție, dar ar putea să-și odihnească o parte dintre vedete după ce și-a îndeplinit un prim obiectiv. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și sub 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Bayern aduc o cotă de 2,02

Cel mai așteptat meci al acestei etape este cel dintre FC Barcelona și Bayern Munchen, care poate aduce un adevărat dezastru financiar pentru catalani. Trupa lui Xavi este aproape de a rata din nou calificarea în faza eliminatorie.

Catalanii ar putea fi eliminați chiar înainte de startul jocului, pentru că întâlnirea dintre Inter și Viktoria Plzen se joacă mai devreme, iar o victorie a italienilor ar trimite matematic Barca în Europa League.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ar beneficia de o minune la Milano, catalanii vor avea o misiune dificilă în fața campioanei Bundesligii, care abia așteaptă să le facă pocinogul, mai ales după scandalul din vară cu plecarea lui Robert Lewandowski pe Camp Nou. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 2,02.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 434 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”1 solist și sub 3,5 goluri” în meciul Napoli – Rangers și o cotă de 2,02 pentru ”peste 3,5 goluri” la FC Barcelona – Bayern Munchen, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,34. Numai bună pentru un câștig de 434 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT