Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri miercuri, 27 ianuarie 2021. Câștig de peste 270 de lei din Liga 1 și Premier League

26.01.2021 | 23:15
Biletul zilei la pariuri miercuri 27 ianuarie 2021 Castig de peste 270 de lei din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 27 ianuarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Premier League, o cotă totală de 2,74 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 230 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu un meci interesant din Liga 1: de la ora 20:00 se întâlnesc Dinamo București și Gaz Metan Mediaș, două formații aflate în partea a doua a clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din Premier League, începe la ora 20:00 și le pune față în față pe Chelsea Londra, aflată la primul meci după demiterea lui Frank Lampard, și Wolverhampton Wanderers.

Cotă de 1,68 pentru biletul zilei de la Dinamo – Gaz Metan

Partida care le pune față în față pe Dinamo București și Gaz Metan Mediaș se anunță a fi una extrem de spectaculoasă, ambele formații având un joc ofensiv. ”Câinii” au nevoie să-și reabiliteze imaginea drastic șifonată în deplasarea de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ardelenii sunt neînvinși în ultimele patru etape și își doresc să continue acest parcurs, mai ales că s-au apropiat de locurile de play-off. Ei vor să profite și de faptul că Jerry Gane nu-l va avea la dispoziție pe cel mai bun jucător al său, Deian Sorescu fiind suspendat.

Însă, dinamoviștii au primit și o veste bună. În conturile clubului au intrat aproximativ 500.000 de euro, noua tranșă din drepturile TV pentru acest sezon, iar jucătorii își pot primi în sfârșit o parte din salariile restante. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”Dinamo marchează primul gol”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Chelsea aduce o cotă de 1,62 la biletul zilei

Chelsea are parte de un sezon modest, în ciuda investițiilor masive în transferuri făcute în vară, iar întâlnirea cu Wolverhampton Wanderers reprezintă una dintre ultimele șanse de a se implica în lupta pentru locurile de Champions League.

Absența rezultatelor a dus la demiterea managerului Frank Lampard, iar Roman Abramavich negociază aducerea tehnicianului german Thomas Tuchel, care s-a despărțit de PSG la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Wolverhamton traversează o perioadă extrem de dificilă și are șase meciuri consecutive fără victorie în Premier League. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,62 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 274 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,69 pentru pronosticul ”Dinamo marchează primul gol” în meciul Dinamo București – Gaz Metan Mediaș și o cotă de 1,62 pentru ”1 solist” la Chelsea – Wolverhampton, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,74. Numai bună pentru un câștig de 274 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT