Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 27 iulie 2022. Mizăm pe 3 partide din Liga Campionilor și Conference League pentru un câștig de peste 1.000 de lei

Biletul zilei de miercuri, 27 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 1.028 lei cu ajutorul a doar trei meciuri din preliminariile Ligii Campionilor și Conference League la fotbal.   
26.07.2022 | 23:31
Biletul zilei la pariuri miercuri 27 iulie 2022 Mizam pe 3 partide din Liga Campionilor si Conference League pentru un castig de peste 1000 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 27 iulie 2022. Mizăm pe 3 partide din Liga Campionilor și Conference League pentru un câștig de peste 1.000 de lei. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de miercuri, 27 iulie 2022, pentru biletul zilei la pariuri vă propunem mai multe ponturi din meciurile din preliminariile Conference League. Pentru astăzi am ales două meciuri din preliminariile Champions League, dar și meciul lui CFR Cluj din Andorra cu Inter Club d’Escaldes. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 10,28 de la Fortuna.

FANATIK a ales meciurile care îți pot aduce profitul în această săptămână

Deschidem biletul zilei de miercuri, 27 iulie 2022, cu meciul dintre Inter Club d’Escaldes și campioana României, CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu a fost net superioară în meciul tur, când s-a impus cu 3-0 și e aproape calificată în turul următor.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții mizăm pe o victorie extrem de lejeră a campioanei României. Andorrezii sunt o echipă de semi-amatori, iar singura problemă pentru clujeni ar fi faptul că partida se dispută pe un teren sintetic și pot apărea accidentări.

A doua propunere este meciul extrem de interesant dintre Fenerbahce și Dinamo Kiev din preliminariile Ligii Campionilor. Mircea Lucescu revine în Turcia, după ce a antrenat naționala Semilunei și vrea cu siguranță să demonstreze că este unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în fotbalul turcesc.

ADVERTISEMENT

Fenerbahce e însă mare favorită datorită faptului că a putut să pregătească în condiții normale, în timp ce Dinamo Kiev nu a mai jucat un meci oficial în campionat din luna februarie. În tur scorul a fost 0-0, așa că va fi un meci destul de echilibrat.

Cotă 1,70 pe biletul zilei în meciul dintre Inter Club d’Escaldes și CFR Cluj

Prima propunere de pe biletul zilei de miercuri, 27 iulie 2022, este meciul dintre Inter Club d’Escaldes și CFR Cluj. Dan Petrescu e cunoscut pentru modul în care pregătește meciurile, indiferent de scor și adversar, așa că vom miza pe victorie facilă a campioanei României și în meciul din Andorra.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a odihnit mai mulți jucători în meciul cu FC U Craiova 1948 și foarte probabil va folosi cea mai bună echipă disponibilă la ora meciului, calificarea în grupele Conference League fiind în acest moment obiectivul principal impus de patronul Neluțu Varga.

Așadar, golurile vor fi la putere și mizăm pe o victorie în ambele reprize pentru CFR Cluj. Opțiunea noastră va fi: „2 pauză 2 final”, care are la Fortuna o cotă de 1,70.

ADVERTISEMENT

Fenerbahce – Dinamo Kiev ne aduce o cotă de 2,05

Fenerbahce pare mare favorită în meciul cu Dinamo Kiev, chiar dacă partida din tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Turcii au fost inițiativa, au făcut transferuri bune în această vară, în timp ce Dinamo Kiev e o echipă care stă mai multe pe drumuri și care a jucat primul meci oficial după opt luni de zile.

În orice caz, este un meci cu două echipe care practică un fotbal ofensiv, iar în meciurile lor se marchează, de obicei, foarte multe goluri, ceea ce e și pe placul nostru și al oricărui alt parior căruia i se dă șansa de a merge pe reușite. Mai ales că ambele echipe trebuie să înscrie pentru a se califica mai departe.

Mergem astfel pe un pariu pe goluri și ținând cont de felul în care Fenerbahce a presat în meciul tur va marca cel puțin o dată, împinși de la spate de un public incandescent. Prin urmare, mizăm pe un pariu „total goluri: peste 2,5”, care la Fortuna are o cotă de 2,05.

Slovan Bratislava – Ferencvaros. Campioana Ungariei are cotă 2,95 la calificare

Ferencvaros a pierdut în meciul tur cu 2-1 în fața campioanei Slovaciei, însă Ferencvaros păstrează în continuare șanse bune de calificare.

Slovacii au reușit să întoarcă norocos rezultatul meciul tur, după ce au marcat în minutul 81 și 86. Slovan nu a impresionat deloc în turul unu din preliminariile Ligii Campionilor, când au depășit cu greu Dinamo Batumi (Georgia), 0-0 în 90 de minute și 2-1 după prelungiri.

Ferencvaros a dominat categoric meciul tur și a avut o posesie de 62% și nu are nicio problemă de lot. În concluzie, vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla pe teren: „Cine merge mai departe? Ferencvaros”, care are la Fortuna o cotă de 2,95.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 1.028 de lei

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 27 iulie
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 27 iulie

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 27 iulie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,70 pentru pronosticul „2 pauză 2 final” în duelul dintre Inter Club d’Escaldes și CFR Cluj, o cotă de 2,05 pentru „total goluri: peste 2,5”, în partida Fenerbahce – Dinamo Kiev și o cotă de 2,95 pentru „calificare Ferencvaros” în dubla cu Slovan Bratislava. Aceste trei meciuri, combinate pe un singur bilet, ne garantează un câștig de 1.028 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT