Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 27 septembrie 2023. Câștig de 751 de lei

Biletul zilei de miercuri, 27 septembrie 2023, poate aduce un câștig de 751 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Serie A.
26.09.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 27 septembrie 2023 Castig de 751 de lei
Biletul zilei de miercuri, 27 septembrie 2023, poate aduce un câștig de 751 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapele intermediare ale campionatelor din Spania și Italia, în care cuvântul de bază este echilibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,51 la Favbet și așteptăm un profit excelent.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Villarreal – Girona, din etapa a 7-a din La Liga, care va începe la ora 20:00. Oaspeții sunt marea surpriză a acestui început de sezon și vor să continue pe aceeași linie.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Lazio Roma – Torino, din runda a 6-a din Serie A, programată de la ora 21:45. În principiu, lazialii sunt favoriți, dar startul de stagiune este mai bun al formației ”granata”.

Cotă de 2,40 de la Villarreal – Girona pentru biletul zilei

Villarreal este echipa mai titrată, cu mai multă experiență și cu lotul mult mai valoros, însă actualul sezon a fost unul extrem de dificil, cu meciuri atât în plan intern, cât și pe plan internațional, acolo unde a ajuns în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

A venit imediat înlocuirea lui Quique Setien, locul său pe banca tehnică fiind luat de Pacheta. Cu noul antrenor, ”submarinul galben” a făcut patru puncte în următoarele două etape și a ieșit din zona minată.

Cu cinci victorii, un rezultat de egalitate și 16 goluri marcate, Girona s-a cocoțat până pe locul 2 în clasamentul din La Liga, la egalitate cu mult mai titrata Barcelona. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Favbet o cotă de 2,40.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Lazio – Torino aduc o cotă de 3,13

Deși obiectivul declarat este clasarea între primele patru la finalul sezonului pentru a putea prinde un loc de Champions League, Lazio a început dezastruos ciclul, cu o singură victorie în primele 5 etape.

Singurul lucru pozitiv din acesta start îl reprezintă egalul scos in extremis pe Olimpico cu Atletico Madrid în prima etapă din Champions League, atunci când eroul a fost portarul Ivan Provedel cu golul marcat în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Torino rămâne aceeași echipă imprevizibilă care oricând poate câștiga cu favoritele la titlu pentru ca mai apoi să se încline cu vreo formație de la retrogradare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3”, pentru că și cota de 3,13 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 751 de lei

Câștig pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul Villarreal – Girona și o cotă de 3,13 pentru ”total goluri: peste 3” la Lazio Roma – Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,51. Numai bună pentru un câștig de 751 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: