Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 28 aprilie. Triplăm banii cu două partide

27.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 28 aprilie Triplam banii cu doua partide
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 28 aprilie. Capul de afiş al zilei este meciul din semifinalele Ligii dintre bogatele PSG şi Manchester City, dar un meci important se joacă şi în plaz-off-ul Ligii 1. Mizăm 100 de lei pe goluri, la o cotă totală de 3,03 la Get’s Bet, şi aşteptăm un câştig de 300 de lei.

CFR Cluj poate trece pe primul loc în Liga 1. Cotă 1,86 pe biletul zilei

Primul meci, în ordine cronologică, de pe biletul zilei este CFR Cluj – FC Botoşani, de la 19:00, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Ardelenii sunt la un punct în spatele liderului FCSB, care joacă o zi mai târziu la Craiova, astfel că o eventuală victorie o poate duce pe CFR, provizoriu, pe primul loc.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a început bine play-off-ul, cu două succese fără gol primit, 3-0 cu Academica din Clinceni în Gruia şi 1-0 pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe. În runda precedentă, însă, campioana en-titre a pierdut acasă 1-2 cu Universitatea Craiova, într-un meci care i-a reintrodus în lupta pentru titlul pe olteni.

FC Botoşani are rezultate în creştere în play-off, dar şi echipele pe care le-a înfruntat au fost din ce în ce mai slab clasate. Moldovenii au început cu o înfrângere la FCSB, 1-2, după care au remizat pe teren propriu 1-1 cu Universitatea Craiova, pentru ca în runda precedentă să obţină prima victorie, 2-1 cu Academica, la Botoşani.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În sezonul regular, atât CFR Cluj, cât şi FC Botoşani şi-au câştigat meciul direct de pe teren prorpiu cu acelaşi scor, 2-1. În play-off-ul trecut, însă, CFR Cluj s-a impus în ambele partide, fără să primească gol. În Gruia, FC Botoşani nu a reuşit niciodată să învingă, în 10 meciuri de Liga 1 pierzând de opt ori, iar în alte două situaţii a plecat cu un punct, în 2017 şi 2018. CFR este favorită, iar două reuşite ar trebui să îi asigure succesul. Edi Iordănescu nu se poate baza pe Cristi Bălgrădean, care are COVID. „Peste 1,5 goluri“ are cota 1,86 la Get’s Bet.

Liga Campionilor, la cotă 1,62 pe biletul zilei

Al doilea meci al serii de pe biletul zilei este PSG – Manchester City, în manşa tur a semifnalei de Liga Campionilor. Fluierul de start se dă la ora 22:00, iar pe teren se înfruntă cele mai bogate echipe din lume. Şeicii de la PSG şi cei de la Manchester City, într-un război al orgoliilor în cea mai tare competiţie intercluburi.

ADVERTISEMENT

PSG poate repeta performanţa din sezonul trecut, când a jucat finala, pierdută 0-1 în faţa lui Bayern. De colosul german a scăpat deja, după ce l-a eliminat în sferturi, după 3-3 la general, dar cu mai multe goluri marcate în deplasare. PSG a avut un traseu complicat în Champions League, început cu o înfrângere acasă cu Manchester United în grupe. Biletele pentru optimi şi le-a asigurat în ultima etapă, într-un meci rejucat cu Istanbul Başakşehir, după scandalul de rasism cu Sebastian Colţescu. În optimi, a trecut de Barcelona, 4-1 în deplasare şi 1-1 la Paris.

Manchester City a fost aproape de un sezon perfect. Titlul în Anglia este aproape asigurat, cu 5 etape înainte de final avansul faţă de locul secund fiind de 10 puncte. Finala Cupei Ligii a fost deja câştigată, în chiar ultimul meci, 1-0 cu Tottenham. Chelsea a stricat planurile lui „cetăţenilor“, după ce i-a eliminat în semifinalele Cupei Angliei. În Liga Campionilor, City e la cel mai bun sezon sub Guardiola. În grupe, n-a pierdut niciun meci cu Porto, Olympiakos şi Marseille. În optimi şi sferturi a trecut de cele două Borussii: dublu 2-0 cu Monchengladbach, apoi dublu 2-1 cu Dortmund.

ADVERTISEMENT

Problema lui Manchester City e că a început să cam încaseze goluri. N-a reuşit să îşi păstreze poarta intactă în 5 din ultimele 6 meciuri. De partea cealaltă, PSG trebuie să se gândească şi la campionat, unde e pe locul secund, la un punct în spatele lui Lille. Ratarea titlui intern ar fi un fiasco, dar dacă ar lua Liga Campionilor, niciun fan nu s-ar supăra. Ultima dublă dintre PSG şi City a avut loc în 2016, englezii mergând mai departe în semifinalele Champions League, după 2-2 la Paris şi 1-0 pe teren propriu. „Ambele marchează“ are cota 1,62 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, patru goluri ne sunt suficiente pentru a ne tripla investiţia. Avem nevoie de două reuşite ale CFR-ului în poarta lui FC Botoşani, dar şi de „GG“ în PSG – Manchester City. Get’s Bet pune la bătaie o cotă de 3,03 pentru cele două pronosticuri, numai bună de jucat pe 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT