Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 29 decembrie 2021. Câștig de aproape 450 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Premier League

Biletul zilei de miercuri, 29 decembrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din ultima etapă a anului din Premier League.
28.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 29 decembrie 2021 Castig de aproape 450 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Premier League
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 20-a a campionatului Angliei în care sunt implicate două dintre pretendentele la titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,39 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Chelsea Londra – Brighton, care va începe la ora 21:30. Deținătoarea Champions League primește vizita uneia dintre dintre cele mai bine organizate echipe din acest sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Brentford – Manchester City, care are startul la ora 22:15. Trupa lui Pep Guardiola a ajuns în fruntea clasamentului și speră să continue pe acest drum.

Golurile de la Chelsea Londra – Brighton aduc o cotă de 1,90

Trupa lui Thomas Tuchel este într-o vizibilă creștere de formă după o perioadă cu multe sincope și managerul german speră ca victoria de la Birmingham cu Aston Villa să fie urmată de o alta în fața lui Brighton.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Echipa lui Graham Porter este considerată cea mai frumoasă formație mică din Premier League în acest sezon pentru faptul că pune mingea jos și încearcă să construiască indiferent de adversar.

În așteptarea unei reveniri de senzație a lui Eden Hazard, fanii de pe Stamford Bridge se pot bucura de întoarcerea vedetelor Lukaku, Werner și Havertz după ce au stat în izolare fiind testați pozitiv la Covid-19. Pentru acest meci vom alege varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,30 de la Brentford – Manchester City pentru biletul zilei

Formația lui Pep Guardiola se află într-un moment extraordinar câștigând tot în Premier League în ultimele două luni. Astfel că deplasarea pe terenul nou promovatei Brentford este un motiv în plus pentru a încheia anul perfect.

Manchester City vine după un meci nebun cu Leicester și este probabil să o aștepte o nouă confruntare cu multe goluri pe Brentford Community Stadium și asta deoarece danezul Thomas Frank a imprimat un joc plin de curaj pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Brentford este o echipă care marchează constant în meciurile de acasă și asta indiferent de apărarea care îi stă în cale. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”Brentford marchează peste 0,5 goluri”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 439 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Chelsea Londra – Brighton și o cotă de 2,30 pentru ”Brentford marchează peste 0,5 goluri” la Brentford – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,39. Numai bună pentru un câștig de 439 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT