Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 29 iunie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de miercuri, 29 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon.
28.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 29 iunie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de miercuri, 29 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din turul secund de la Wimbledon, una de pe tabloul masculin și alta de pe cel feminin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,69 la Fortuna şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Novak Djokovic – Thanasi Kokkinakis. Sârbul țintește să-și apere trofeul câștigat anul trecut, însă australianul este un adversar redutabil pe iarbă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Caroline Garcia – Emma Răducanu. Britanica are avantajul tribunelor care vort fi de partea sa, însă jucătoarea din Franța se află într-o formă excelentă.

Game-urile de la Djokovic – Kokkinakis aduc o cotă de 1,79

Ajuns pe ultima treaptă a podiumului din clasamentul mondial, Novak Djokovic va avea parte de o coborâre dramatică la finalul Wimbledonului, după ce șefii ATP au decis să nu acorde puncte la această ediție, ca răspuns la decizia organizatorilor de a interzice participarea sportivilor din Rusia și Belarus.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În aceste condiții, pentru Nole rămâne doar orgoliul de a-și apăra trofeul și de a se apropia la un singur Grand Slam de marele rival Rafael Nadal. Însă, meciul din turul secund este unul mai mult decât complicat.

După ce i-a cedat un set sud-coreeanului Soonwoo Kwon, pentru Djokovic urmează duelul cu imprevizibilul Thanasi Kokkinakis. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 29,5 game-uri”, care are la Fortuna o cotă de 1,79.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,06 de la  Garcia – Răducanu pentru biletul zilei

Emma Răducanu a revenit la Wimbledon de pe o cu totul altă poziție. Anul trecut făcea senzație din postura de anonimă și se oprea din cauza unei accidentări în optimi, dar anul acesta vine ca marea speranță a britanicilor după titlul cucerit la US Open.

Sportiva care nu își reneagă originile românești a debutat cu dreptul la noua ediție, o victorie în minimum de seturi cu Alison Van Uytvanck, dar în turul secund o așteaptă arțăgoasa Caroline Garcia.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Franța are un moral de fier după ce la finalul săptămânii trecut a câștigat turneul de la Bad Homburg. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total game-uri Emma Răducanu: peste 12,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,06 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 369 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,79 pentru pronosticul ”peste 29,5 game-uri” în meciul Novak Djokovic – Thanasi Kokkinakis și o cotă de 2,06 pentru ”total game-uri Emma Răducanu: peste 12,5 game-uri” la Caroline Garcia – Emma Răducanu, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,69. Numai bună pentru un câștig de 369 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT