Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri miercuri, 3 februarie 2021. Câștig de 285 de lei din Liga 1 și Premier League

02.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 3 februarie 2021 Castig de 285 de lei din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri miercuri, 3 februarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Premier League, o cotă totală de 2,85 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de 285 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu marele derby din Liga 1 dintre Dinamo și FCSB, care va avea loc de la ora 20:45, în etapa a 21-a. În ciuda problemelor uriașe ale ”câinilor”, meciul se anunță a fi unul de foc.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din etapa a 22-a din Premier League, începe la ora 22:15 și le pune față în față pe FC Liverpool și Brighton, echipe aflate la poli opuși în clasament.

Cotă de 1,71 pentru biletul zilei de la Dinamo – FCSB

Marele derby al fotbalului românesc, Dinamo – FCSB, vine într-un moment foarte bun pentru roș-albaștri, care sunt lideri în clasament și joacă un fotbal de mare calitate, chiar dacă l-au pierdut pe Dennis Man, transferat la Parma pentru o sumă foarte mare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Deși este clar că au prima șansă în ”Derby de România”, elevii lui Toni Petrea ar putea întâmpina mari probleme cu gazonul din Ștefan cel Mare, care nu se prezintă în cele mai bune condiții. La acest moment, gazonul nu mai este îmbibat de apă, singura problemă fiind faptul că în unele porțiuni iarba este înlocuită de noroi.

Dacă FCSB a reușit cel mai mare transfer al unui jucător din Liga 1, Dinamo este într-un adevărat colaps financiar. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Liverpool – Brighton aduc o cotă de 1,66 la biletul zilei

Liverpool se află în căutarea formei din sezonul precedent când au dominat Premier League, iar meciul cu Brighton trebuie să fie o continuare a ultimelor două etape care le-au adus 6 puncte ”cormoranilor”și o urcare pe locul 3 în spatele duetului din Manchester: City – United.

Tripleta Salah – Firmino – Mane pare să-și fi regăsit pofta de gol și astfel acoperă marile probleme din defensivă. Forțat de numeroasele accidentări, Jurgen Klopp a fost nevoit să improvizeze pe întreg parcursul acestui sezon și a foslosit nu mai puțin de 12 perechi de fundași centrali.

ADVERTISEMENT

Brighton vine pe Anfiled Road după trei meciuri la rând fără înfrângere, ultimul în fața lui Tottenham. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,66 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 285 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Dinamo – FCSB și o cotă de 1,66 pentru ”peste 2,5 goluri” la FC Liverpool – Brighton, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,85. Numai bună pentru un câștig de 285 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT