Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 3 mai 2023. Câștig de peste 650 de lei cu meciuri din Italia

Biletul zilei de miercuri, 3 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A.
02.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 3 mai 2023 Castig de peste 650 de lei cu meciuri din Italia
Biletul zilei de miercuri, 3 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 33-a a campionatului Italiei, în care favoritele care se luptă pentru locurile de Champions League evoluează în deplasare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,63 la Fortuna şi aşteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Hellas Verona – Inter Milano, care începe la ora 22:00. Trupa lui Simone Inzaghi este în revenire de formă după ultimele două victorii, vitale pentru atingerea obiectivului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Monza – AS Roma, programată tot de la ora 22:00. ”Giallorossi” au pierdut din turație în ultima perioadă și pentru moment au ieșit din Top 4.

Cotă de 3,30 de la Verona – Inter pentru biletul zilei

Pe Stadio Marc’Antonio Bentegodi din Verona se va juca o partidă capitală pentru ambele formații. Gazdele sunt pe loc retrogradabil, în timp ce ”nerazzurri” trag din greu pentru a rămâne între primele patru și aș asigura locul de Champions League.

ADVERTISEMENT

La fel de adevărat este ce milanezii au șansa să câștige și marele trofeu european în acest sezon, de fapt această competiție salvându-i scaunul lui Simone Inzaghi după calificarea în semifinale, acolo unde adversar va fi marea rivală AC Milan.

Este clar că Interul este mare favorită, însă pentru Verona orice punct poate însemna salvarea de la retrogradare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 3,30 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Monza – AS Roma o cotă de 2,01

Cu siguranță că nou promovata Monza este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon din Serie A. Formația patronată de excentricul Silvio Berlusconi joacă un fotbal plăcut ochiului, este la jumătatea clasamentului și nu are nicio emoție că s-ar putea întoarce în Serie B.

De partea cealaltă, AS Roma trăiește încă un sezon excelent sub comanda lui Jose Mourinho. A ajuns în semifinalele Europa League, acolo unde o așteaptă o ”dublă” de foc cu Bayer Leverkusen, și se bate cu șanse reale la Top 4.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de forța ofensivă a romanilor și de lipsa de presiune în tabăra gazdelor, este de așteptat să avem parte de o partidă extrem de spectaculoasă. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Fortuna o cotă de 2,01.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 663 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 3,30 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 1,5 goluri” în meciul Hellas Verona – Inter Milano și o cotă de 2,10 pentru ”ambele marchează” la Monza – AS Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,63. Numai bună pentru un câștig de 663 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: