Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 3 martie 2021. Câștig de peste 320 de lei din Serie A și Premier League

02.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 3 martie 2021 Castig de peste 320 de lei din Serie A si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 3 martie 2021. Un meci din Serie A și altul din Premier League, o cotă totală de 3,24 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 320 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu un meci interesant din etapa a 25-a din Serie A. De la ora 21:45, AC Milan primește vizita imprevizibilei Udinese într-o partidă în care ”diavolul” nu are voie să mai facă pași greșiți,

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Crystal Palace – Manchester United, de la ora 22:15, în etapa a 29-a din Premier League. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer pare să fi cedat în lupta la titlu cu rivalii de la City, dar vrea să continue parcursul bun de șase meciuri fără înfrângere în campionat.

Victoria Milanului aduce o cotă de 1,83 la biletul zilei

În timp ce Milanul încearcă să țină pasul în lupta la titlu cu rivala Inter, starul Zlatan Ibrahimovic pare mai atent la subiectele din afara terenului și se află într-un conflict intercontinental cu cel mai bun baschetbalist din NBA, LeBron James, pe tema implicării sportivilor în politică.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Udinese este o echipă care alternează jocurile foarte bune cu unele dezastruoase. Ca mai mereu în ultimii ani, formația este la mijlocul clasamentului și nu pare a avea emoții cu salvarea de la retrogradare, așa că întâlnirea cu Milanul nu este un obiectiv clar pentru friulani.

După două eșecuri consecutive, trupa lui Stefano Pioli s-a revanșat la Roma și pare să fi trecut peste perioada nefastă. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,83 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,76 pentru biletul zilei de la Crystal Palace – Manchester United

Manchester United pare resemnată cu faptul că a pierdut contactul cu liderul City și se concentrează pentru asaltul din sezonul viitor. În acest sens, Ole Gunnar Solskjaer vrea să-și întărească axul central al defensivei și a pus ochii pe Rahael Varane.

Crystal Palace este o echipă care în principiu nu va avea probleme cu salvarea de la retrogradare, dar un rezultat nefast miercuri seară ar putea să o coboare periculos în zona mișcătoare. Întâlnirea se anunță una de foc, mai ales că United este neînvinsă în deplasare, în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Însă, Palace este o formație imprevizibilă acasă și care marchează aproape în fiecare întâlnire. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,76.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 324 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul AC Milan – Udinese și o cotă de 1,76 pentru ”peste 2,5 goluri” la Crystal Palace – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,24. Numai bună pentru un câștig de 324 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT