Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 3 noiembrie 2021. Golurile din Liga Campionilor ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 600 de lei

Biletul zilei de miercuri, 3 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din UEFA Champions League.
02.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 3 noiembrie 2021 Golurile din Liga Campionilor ne aduc la Gets Bet un castig de peste 600 de lei
ADVERTISEMENT

Miercuri, 3 noiembrie, pariem pe două întâlniri din runda cu numărul patru a grupelor Ligii Campionilor,  în care joacă patru dintre cele mai bune echipe prezențe la „masa bogaților”. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,23 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit colosal.

Vom deschide biletul de miercuri la pariuri cu partida dintre Liverpool și Atletico Madrid, din grupa B, care va lua startul la ora 22:00. În tur, cele două formații au oferit un meci extrem de spectaculos pe Wanda Metropolitano. „Cormoranii” s-au impus cu 3-2, rezultat care a declanșat contre între antrenorii Diego Simeone și Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea meci de pe biletul zilei se joacă în Germania, la Dortmund, acolo unde Borussia primește vizita lui Ajax. Nemții vor să își ia revanșa după ce au fost spulberați la Amsterdam, scor 0-4. La acea confruntare, fanii celor două echipe au făcut o atmosferă de senzație în tribune. Duelul de pe Signal Iduna Park va începe la ora 22:00.

Cotă de 2,90 de la Liverpool – Atletico Madrid pentru biletul zilei

Anfield Road e pregătit de un duel de gală în etapa a patra din Champions League. Liverpool primește vizita lui Atletico Madrid. Echipa lui Jurgen Klopp este lider în grupa B, cu maximum de puncte. „Cormoranii” sunt într-o formă excepțională indiferent de competiția în care au evoluat până acum. Au jucat 15 meciuri până acum și au dat gol de fiecare dată. În opt dintre aceste jocuri poarta lui Liverpool a rămas mereu intactă.

ADVERTISEMENT

Mai mult echipa lui Klopp e invincibilă până în acest moment și a câștigat 11 din cele 15 meciuri pe care le-a disputat. Pe Anfield, „comoranii” au trei victorii și trei remize. Trei indisponibilități certe are Klopp pentru acest meci din cauza accidentărilor, Elliot, Keyta și Millner.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, spaniolii sunt pe locul 2 în clasament, cu patru puncte, la egalitate cu Porto. La capitolul golaveraj, echipa lui Simeone stă mai bine pe ofensivă decât ne-a obișnuit. Atletico Madrid a dat gol în 11 din cele 14 meciuri jucate și nu a primit în doar cinci dintre acestea. Oaspeții de pe Anfield au pierdut doar două meciuri sezonul acesta, cu Alaves, în LaLiga, și cu Liverpool, în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Diego Simeone are absențe importante pentru deplasarea din Anglia. Griezmann este suspendat pentru cartonașul roșu din tur, iar Lemar și Llorente sunt accidentați. În schimb, la Atleti va reveni principalul pericol al goalkeeperilor adverși, Luis Suarez. La fel ca în tur, ne așteptăm la o confruntare spectaculoasă, astfel că vom risca pronosticul „peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,90 oferită de Get’s Bet este una mai mult decât atractivă.

Golurile de la Borussia Dortmund – Ajax aduc o cotă de 2,15

Dortmund încearcă să își ia revanșa după ce a luat patru goluri la Amsterdam. Nemții nu o duc însă foarte rău în Champions League, acolo unde sunt pe locul 2, la trei lungimi de urmăritoarea Sporting. Locul 2 este ocupat de BVB și în Bundesliga, la doar un punct în spatele lui Bayern Munchen. Marco Rose are probleme mari de efectiv înainte ca Dortmund să primească vizita lui Ajax. Haaland, Gio Reyna, Mahmoud Dahoud, Nico Schulz, Raphael Guerreiro si Emre Can sunt toți indisponibili.

ADVERTISEMENT

Și Ajax este o echipă în formă, tocmai de aceea e prevăzută o partidă extrem de interesantă. „Lăncierii” conduc grupa C, cu maximum de puncte. Pe primul loc este și în campionat echipa lui Erik ten Hag, cu un avans de două puncte față de rivala PSV Eindhoven. Cum Ajax are o medie de peste trei goluri pe meci în Eredivisie este aproape imposibil ca meciul de pe Signal Iduna Park să nu producă o sumedenie de goluri. Așadar, și aici vom merge pe varianta „peste 3,5 goluri”, pentru o cotă de 2,15 oferită de Get’s Bet.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 623 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,90 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Liverpool – Atletico Madrid și o cotă de 2,15 pentru „peste 3,5 goluri” la Borussia Dortmund – Ajax, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,23. Numai bună pentru un câștig de 623 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT