ADVERTISEMENT
Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 30 iunie 2021. Două partide din Brazilia ne aduc 350 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 30 iunie 2021, are un câştig potenţial de 350 de lei. Mizăm pe două partide din campionatul brazilian.
Autor: Andrei David | 29.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 30 iunie 2021. Două partide din Brazilia ne aduc 350 de lei la Get's Bet
Fluminense a marcat în toate partidele de pe teren propriu. FOTO: facebook

Etapa a opta din Serie A braziliană începe pe 30 iunie. Primele două jocuri au fluierul de start la 22:00, ora României, şi se pot dovedi profitabile. Pariem 100 de lei la Get’s Bet şi aşteptăm un câştig de 350 de lei.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei este Fluminense – Athletico Paranaense, un duel între ocupantele poziţiilor 9 şi 2. Ambele au primit câte 5 goluri, dar atacul superior al oaspeţilor a permis o clasare mai bună.

Fortaleza – Chapecoense este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Cele două formaţii sunt poziţionate la capete opuse ale clasamentului, cu gazdele pe locul al patrulea şi oaspeţii pe 18, antepenultimul.

ADVERTISEMENT

GG la cotă 2,15 pe biletul zilei

Fluminense a acumulat 10 puncte în cele 7 partide pe care le-a jucat până în acest moment, dar 7 dintre ele au venit în cele 3 meciuri de pe teren propriu. Toate cele 3 au fost, însă, închise şi zgârcite în spectacol. Gazdele au început cu două succese identice, 1-0 cu Santos şi Cuiaba, după care au remizat 1-1 contra celor de la Corinthians. Aşadar, gol marcat în fiecare meci, dar atunci când au primit gol au ratat şi cele 3 puncte.

De partea cealaltă, Athletico a avut un start fulminant de campionat. În primele 4 jocuri au acumulat maximum de puncte, după care au apărut primii paşi greşiţi: 1-2 cu Bahia şi 2-2 contra lui Chapecoense. Oaspeţii au 10 goluri marcate şi au punctat în fiecare joc de până acum.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, cele două formaţii s-au întâlnit de 4 ori, împăţindu-şi victoriile. Athletico a învins în 2019, 3-0 acasă şi 2-1 în deplasare, iar Fluminense şi-a luat revanşa în 2020, 1-0 afară şi 3-1 pe teren propriu. Practic, ambele jocuri de pe terenul lui Fluminense s-au terminat cu reuşite în ambele porţi. „Ambele marchează“ are cotă 2,15 la Get’s Bet.

Cotă 1,62 pentru victorie pe biletul zilei

Fortaleza a avut un start bun, dar s-a pierdut pe drum. După 3 victorii consecutive, 2-1 la Atletico Mineiro, 5-1 cu Internacional şi 1-0 cu Sport Recife (ultimele două pe teren propriu), au venit patru paşi greşiţi: 0-0 cu Atletico Goianiense şi Gremio în deplasare, 1-1 cu Fluminense acasă şi 1-2 pe terenul lui Flamengo. De remarcat, Fortaleza nu a pierdut niciun meci acasă, unde are 7 puncte din 9 posibile şi un golaveraj de 7-2.

ADVERTISEMENT

Chapecoense, echipă zguduită de un accident aviatic la finalul lui 2016, este una dintre cele 5 formaţii din campionatul brazilian care nu au câştigat niciun meci în această ediţie de campionat. Au trei înfrângeri şi patru remize, dar şi cea mai slabă apărare dintre toate cele 18 echipe ale primului eşalon, 12 goluri încasate. Chapecoense a petrecut sezonul precedent în B, dar a revenit după numai un an.

În meciurile directe, în 2019, Fortaleza s-a impus tur-retur şi, de fiecare dată, la diferenţă de două goluri. A fost mai întâi 3-1 în deplasare şi apoi 2-0 acasă. Favorita acestui joc este echipa gazdă, în ciuda formei slabe arătate în partidele precedente. „1 solist“ are cota 1,62 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei poate aduce un câştig de 350 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei din 30 iunie, avem de la Get’s Bet o cotă totală de 3,49 pentru o victorie a Fortalezei în faţa lui Chapecoense şi un meci cu goluri de ambele părţi în Fluminense – Atletico Paranaense.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1