Biletul zilei la pariuri, miercuri 30 septembrie 2020. Goluri multe pentru un profit însemnat

Ionut Neamţu   
în Pariuri sportive
30/09/2020, 01:28
Biletul zilei la pariuri, miercuri 30 septembrie 2020. Goluri multe pentru un profit însemnat
Biletul zilei la pariuri, miercuri 30 septembrie 2020. Goluri multe pentru un profit însemnat. foto: hepta

Biletul zilei la pariuri, miercuri 30 septembrie 2020. Două meciuri extrem de interesante din Germania și Italia sunt alegerile noastre pentru biletul zilei de miercuri la pariuri. Cu o miză de 100 de lei, acesta ne-ar putea aduce la finalul zilei un câștig de aproape 280 de lei, deoarece am obținut de la Get’s Bet o cotă totală de 2,78.

Bayern Munchen – Borussia Dortmund (ora 21.30), din Supercupa Germaniei, este prima noastră alegere pentru biletul zilei la pariuri, un meci în care ambele echipe caută să spele rușinea pățită în weekend în Bundesliga.

Al doilea meci ales pentru biletul zilei la pariuri este Lazio – Atalanta (ora 21:45), restanță din prima etapă a Serie A. O partidă foarte interesantă, în care se întâlnesc două dintre reprezentantele Italiei în grupele Ligii Campionilor.

Cotă de 1,62 de la Bayern – Dortmund pentru biletul zilei la pariuri

Bayern Munchen și Borussia Dortmund se întâlnesc în această seară în Supercupa Germaniei și au șansa să se revanșeze față de suporteri pentru rezultatele înregistrate în weekend în Bundesliga, când s-au făcut de rușine la Hoffenheim (1-4), respectiv Augsburg (0-2). Bavarezii, proaspăt câștigători ai Ligii Campionilor și ai Supercupei Europei, pot să-și treacă în palmares cel de-al cincilea trofeu al sezonului, după ce s-au impus și în Bundesliga, și în Cupa Germaniei. Ar fi o performanță extraordinară pentru trupa antrenată de Hansi Flick, ce cu greu va mai putea fi egalată de vreo altă echipă din Germania.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Meciurile dintre Bayern și Borussia au fost mai tot timpul spectaculoase, cu multe goluri, indiferent de forma în care se aflau cele două echipe. E drept, în ultima perioadă, Bayern a cam făcut instrucție cu cei din Dortmund, administrându-le câteva înfrângeri extrem de dure, cu scoruri care ne scutesc de orice comentarii: 4-0, 5-0 sau 6-0.

Totuși, nu credem că va fi cazul să asistăm la un așa măcel și în această seară, chiar dacă Bayern e în stare să înscrie la foc automat indiferent de adversar. Și Dortmund a demonstrat că stă bine din punct de vedere al atacului, așa că ne așteptăm să marcheze cel puțin un gol în poarta bavareză. Iar pentru că anticipăm un spectacol ofensiv în toată regula, nu putem propune decât un singur pronostic: „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

Lazio și Atalanta aduc pentru biletul zilei la pariuri o cotă de 1,71

Lazio și Atalanta, două dintre formațiile care vor reprezenta Italia în noua ediție a Ligii Campionilor, se întâlnesc în această seară într-un meci restanță din prima etapă a Serie A. În runda anterioară, ambele echipe au obținut victorii concludente în deplasare, Lazio la Cagliari (2-0), iar Atalanta la AC Torino (4-2).

Lazio și Atalanta au oferit mai mereu dueluri interesante, cu multe goluri, indiferent de locul unde s-au disputat meciurile. Dovadă stă și faptul că în ultimele 3 întîlniri din campionat s-au marcat cel puțin 4 goluri, înscriind ambele formații, iar ultimele 4 meciuri de pe terenul lui Lazio au oferit semnul „GG”, 3 dintre ele fiind și de „peste 2,5 goluri”.

De aceea, în alegerea pronosticului pentru acest meci ne vom baza foarte mult pe această statistică și pe apetitul ofensiv al celor două echipe. Și vom merge, la fel ca la meciul de mai sus, pe varianta „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are o excelentă cotă de 1,71 la Get’s Bet.

Cotă totală de 2,78 pentru un posibil câștig de aproape 280 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, miercuri 30 septembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la Bayern – Dortmund și o cotă de 1,71 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la Lazio – Atalanta, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,78. Numai bună pentru un câștig de aproape 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

Închide ×