Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 31 mai 2023. Câștig de peste 800 de lei cu meciuri din Arabia Saudită și Europa League

Biletul zilei de miercuri, 31 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 800 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Pro și Europa League.
30.05.2023 | 22:15
Biletul zilei la pariuri miercuri 31 mai 2023 Castig de peste 800 de lei cu meciuri din Arabia Saudita si Europa League
Biletul zilei de miercuri, 31 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 800 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Pro și Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Arabia Saudită și Europa League, în care întâlnim jucători de certă valoare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,11 la Favbet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Al Nassr – Al Fateh, din etapa a 30-a, ultima din Liga Pro, care începe la ora 21:00. Este un joc fără niciun fel de miză, ambele combatante având stabilite locurile pe care vor încheia sezonul.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sevilla – AS Roma, din finala Europa League, programată de la ora 22:00. Se anunță un joc extrem de interesant între două stiluri total diferite.

Cotă de 2,97 de la Al Nassr – Al Fateh pentru biletul zilei

Pentru Cristiano Ronaldo ultima etapă a campionatului Arabiei Saudite nu mai are nicio însemnătate, Al Nassr ratând deja titlul spre stupefacția șeicilor care au crezut că aducerea starului portughez va atrage după sine și performanța.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 38 de ani a fost extrem de frustrat în ultima perioadă din cauza acestui fapt, a fost protagonistul mai multor momente stânjenitoare, iar starea de spirit în vestiar este una încărcată.

De acest lucru vrea să profite Al Fateh, o formație care și-a depășit condiția în acest sezon și se află pe poziția a șasea. La acest meci vom miza pe varianta ”x solist la pauză”, care are la Favbet o cotă de 2,97.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Sevilla – AS Roma aduc o cotă de 2,73

Ultimul act al Europa League este programat pe “Puskas Arena” din Budapesta, care va fi gazda unui meci de un asemenea nivel pentru a doua oară, după Supercupa Europei din 202o, când Bayern a învins Sevilla, scor 2-1.

Spaniolii sunt deținătoarii recordului de trofee Europa League câștigate, șase, în timp ce italienii vin cu dorința de a pune în vitrina clubului al doilea trofeu european consecutiv, după ce sezonul precedent au câștigat Conference League.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca andaluzii să fie cei care vor conduce ostilitățile în teren, dar ”giallorossi” au un as în mânecă și aici este vorba de strategul Jose Mourinho. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 2”, pentru că și cota de 2,73 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 811 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,97 pentru pronosticul ”x solist la pauză” în meciul Al Nassr – Al Fateh și o cotă de 2,73 pentru ”total goluri: 2” la Sevilla – AS Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,11. Numai bună pentru un câștig de 811 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT