Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 31 martie 2021. Preliminariile CM 2022 ne aduc aproape 600 de lei!

30.03.2021 | 23:27
Biletul zilei la pariuri miercuri 31 martie 2021 Preliminariile CM 2022 ne aduc aproape 600 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 31 martie 2021, ne poate aduce un câștig de exact 585 de lei mulțumită unei cote totale de 5,85  oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Pentru început, vă propunem un pronostic din confruntarea dintre Armenia și România. Ultima partidă din seria de început a calificărilor la Cupa Mondială de anul viitor oferă pronosticuri interesante, iar noi ne vom opri asupra unuia care aduce o cotă atractivă de 1,95. Vom miza, evident, pe ceea ce deja s-a întâmplat, dar și pe dorința ”tricolorilor” de a obține un rezultat cu adevărat încurajator în perspectiva participării la Turneul Final din Qatar.

ADVERTISEMENT

Și cea de a doua selecție ne aduce în față două dintre cele mai interesante reprezentative care luptă pentru un loc la competiția din Qatar. Este vorba de înfruntarea dintre Austria și Danemarca, chiar mai atractivă decât meciul dintre Armenia și România.

Golurile, de o parte și de cealaltă, în Armenia – România ne aduc o cotă de 1,95 la biletul zilei

Întâlnirea de la Erevan adună la un loc toate premisele unei partide cu goluri de o parte și de cealaltă. Vom începe analiza noastră prin rezultatele obținute de naționala Armeniei, 1-0 în Liechtenstein, respectiv 2-0, acasă, cu Islanda. Am fi tentați să mergem pe ideea că gazdele sunt favorite în această dispută, însă adversarii pe care i-a întâlnit naționala Armeniei, anterior meciului cu România, sunt totuși slabi comparativ cu ”tricolorii” lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Pentru Liechtenstein, înfrângerea la limită în fața armenilor este echivalentul unui rezultat pozitiv, iar Islanda a ajuns la apusul generației lui Skúlason, Guðmunds­son și Bjarnason sau a căpitanului Gunnarsson.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sigur că rezultatele anterioare îi obligă pe armeni să încerce să dea lovitura și în disputa cu România, dar așa cum a arătat naționala ”tricoloră” nu putem să nu credem, și să așteptăm, de ce nu, ca trupa lui Mirel Rădoi să se avânte în atac, să caute golul/golurile, pe cât posibil încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Tocmai acest elan nestăvilit al românilor va lăsa, așa cum deja ne-am obișnuit, spații de pătrundere pentru adversari care, într-o zi bună, și profitând de avantajul terenului propriu, vor avea suficiente oportunități să-l învingă pe Niță, eroul din meciul cu Germania. Dacă de la mijloc în sus România arată bine, în defensivă, culmea, omul care a debutat în aceste preliminarii, Ovidiu Popescu, a fost cel mai sigur apărător.

Vom miza pe faptul că Armenia nu este Germania, iar cu Macednia de Nord, echipă calificată la Turneul Final al Campionatului European de anul acesta am marcat de trei ori, și evident așteptăm cel puțin un gol din partea ”tricolorilor”, așa cum vom avea emoții la fiecare acțiune ofensivă a gazdelor. Vom merge așadar pe varianta „ambele marchează”, pont ce are o cotă de 1,95 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,00 la biletul zilei pentru goluri și fără egal la Austria – Danemarca

Al doilea meci pe care vi-l propunem, Austria – Danemarca, are câteva cote și mai interesante, dar noi ne vom opri la cea mai plauzibilă. Mai înainte să argumentăm trebuie spus că se întâlnesc două echipe care au un apetit ofensiv impresionant în acest debut de calificări la Cupa Mondială. Împreună au marcat 15 goluri, în patru meciuri, câte două de fiecare parte, ceea ce dă o medie de 3,75 goluri per meci. Noi vom fi mai pragmatici și vom merge pe ideea că meciul nu se termină la egalitate și că vom vedea și goluri.

Austria a început perfect preliminariile cu un rezultat de egalitate în Scoția, o reprezentativă mereu surprinzătoare care, pe teren propriu este greu de învins. A urmat succesul facil cu Insulele Feroe, o echipă care, însă, nu mai e de mult la nivelul celor din ”lumea a treia”, ci face pași mărunți, dar siguri, spre a doua urnă valorică a fotbalului european. În partidele amintite Austria a marcat de cinci ori, dar vom miza și pe faptul că în ultimele 10 partide au pierdut una singură, ceea ce îi conferă un avantaj în disputele de la Viena.

Danemarca a pornit și mai avântat spre Qatar și a înscris de 10 ori în meciurile cu Israel și Moldova. Sigur, doar reprezentativa din Israel este o combatantă cât de cât apropiată de valoarea nordicilor, dar faptul că au profitat de slăbiciunile naționalei de peste Prut și le-au umplut poarta de goluri este un semn destul de evident că nordicii nu vor nu doar să se califice în Qatar, ci să o facă și în stil mare. Mizăm așadar pe „ambele marchează și meciul nu se termină X”, care are o cotă fantastică la  Get’s Bet, de 3,00.

585 de lei câștigați cu biletul zilei din 31 martie

 

În concluzie, cele două dueluri din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar ne aduc o cotă totală de 5,58 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Toate cele patru echipe implicate au arătat că pot să fie periculoase în precedentele partide și vom miza pe dorința lor de a marca, indiferent de numele adversarului de miercuri.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: