Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 4 august 2021. Câștig de 400 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de miercuri, 4 august 2021, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
03.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 4 august 2021 Castig de 400 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Miercuri, 4 august 2021, ne concentrăm atenția pe ultimele meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. De la ora 20:00 vom face o escală la Moscova pentru unul dintre cele mai interesante jocuri din manșa întâi a celei mai importante competiții continentale intercluburi. Se înfruntă Spartak Moscova și Benfica Lisabona. Pentru cel de al doilea meci revenim mai aproape de țara noastră. Ne oprim într-o altă capitală europeană, Budapesta, pentru întâlnirea dintre Ferencvaros și Slavia Praga, echipă la care așteptăm să-l vedem evoluând și pe internaționalul român Nicolae Stanciu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,00 la  Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de miercuri, 4 august, la pariuri cu meciul dintre Spartak și Benfica pentru că este o întâlnire care ar trebui să fie deschisă oricărui rezultat. Dar, atenție, pentru că se impune să fim atenți la cât de mult ne hazardăm atunci când vizăm o miză pe goluri.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire chiar mizăm pe goluri. Și oponentele sunt două dintre echipele care aleg spectacolul, chiar dacă miza e mai mult decât importantă, accederea în faza play-off a Ligii Campionilor. Însă, fanii echipei gazdă, Ferencvaros, sunt printre cei mai atașați de echipa lor, din estul Europei, sunt genul de suporteri care împing echipa de la spate și cer goluri, indiferent de numele adversarului, sau competiția în care joacă.

Spartak – Benfica ne aduce o cotă de 2,00 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre Spartak Moscova și Benfica Lisabona pentru că în capitala Rusiei se anunță un duel pe care am fi fost tentați să-l așteptăm în faza grupelor UCL. Coeficienții de țară și ai cluburilor implicate, însă, au programat acest joc ceva mai devreme, în turul 3 preliminar.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nu este un secret că indiferent de disciplina sportivă, un eșec este aproape o dramă pentru echipele din fostul spațiu sovietic, cu atât mai mult pentru o echipă din Moscova. Însă, așa cum spuneam și mai devreme, va trebui să fim atenți și la cât de multe reușite așteptăm din partea celor două combatante. Rușii au disputat deja două etape din noua ediție de campionat și, deși au fost impresionanți în amicale, nu au mai arătat aceeași inspirație în ofensivă în jocurile oficiale.

Legendara fostă campioană continentală, Benfica, nu a intrat încă în focurile competiției interne. La fel ca și Spartak a arătat o poftă de joc impresionantă în amicale, dar de data aceasta va fi măcar puțin diferit. Vom miza totuși pe experiența portughezilor și vom alege ”X2 și sub 3,5 goluri”, care are o cotă de 2,00 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 pe biletul zilei la Ferencvaros – Slavia Praga

A doua propunere de pe biletul zilei de miercuri, 4 august 2021, este și una care ar trebui să ne satisfacă pofta de goluri, pentru că spuneam deja că se întâlnesc două echipe dispuse să riște ceva mai mult. Meciul Ferencvaros – Slavia ar trebui să ne ofere toate motivele să pariem pe goluri. Fotbalul din Ungaria este pe o pantă ascendentă, iar echipele implicate în competițiile continentale intercluburi simt că este momentul prielnic să revină în prim-plan.

De partea cealaltă, Slavia Praga, a renăscut sub conducerea finanțatorilor asiatici, despre care se spune că și-au propus nu doar să cucerească trofeele interne, ci să transforma Slavia într-o forță continentală. Evoluțiile Slaviei din precedentul sezon al cupelor europene cumva a confirmat acest nou deziderat al grupării din capitala Cehiei.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci deschis, sau cel puțin așa sperăm. Și dacă miza își va pune prea mult amprenta pe intențiile celor două bănci tehnice, tot avem motive să credem că vom vedea goluri de ambele părți, pentru că există și de o parte și de cealaltă, jucători capabili să facă diferența prin execuții individuale. Vom miza fără emoții pe ”ambele marchează”, care are la  Get’s Bet o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 400 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 4 august 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”X2 și sub 3,5 goluri” în meciul Spartak Moscova – Benfica Lisabona și o cotă în oglindă, de 2,00 pentru ”ambele marchează”, în Ferencvaros Budapesta – Slavia Praga, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,00, numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT