Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 4 noiembrie 2020. Câștigăm peste 250 de lei în Liga Campionilor

03.11.2020 | 23:37
Biletul zilei la pariuri miercuri 4 noiembrie 2020 Castigam peste 250 de lei in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Cu două meciuri selectate din Liga Campionilor, putem câștiga peste 250 de lei cu biletul zilei de miercuri la pariuri. Nu trebuie decât să mizăm 100 de lei pe biletul pentru care am obținut de la Get’s Bet o cotă totală de 2,54.

Primul joc selectat pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre Istanbul Basaksehir și Manchester United, din Grupa H a Ligii Campionilor. Ora de start este 19:55, iar oaspeții, cu maximum de puncte după două etape, pleacă din postura de mari favoriți.

ADVERTISEMENT

La ora 22:00, începe Barcelona – Dinamo Kiev, cea de-a doua selecție a noastră pentru biletul zilei la pariuri. Pare cel mai dezechilibrat meci dintre toate programate în această rundă, nu atât din cauza diferenței de valoare dintre cele două formații, cât a problemelor de lot cu care se confruntă trupa ucraineană.

Victoria lui Manchester United aduce o cotă de 1,41 la biletul zilei la pariuri

Chiar dacă în campionat nu o duce foarte bine, Manchester United se descurcă excelent până acum în grupele Ligii Campionilor. Are maximum de puncte după disputarea a două etape, deși a întâlnit cele mai bune adversare din grupă, pe PSG și pe RB Leipzig. A câștigat mult mai clar decât o arată scorul de 2-1 la Paris, apoi a demolat-o pur și simplu pe Leipzig pe „Old Trafford”, scorul de 5-0 înregistrat la final spunând aproape totul despre modul cum au decurs ostilitățile.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Basaksehir are înfrângeri pe linie în grupă, ambele cu 0-2, demonstrând parcă faptul că participarea în cea mai importantă competiție europeană intercluburi este o pălărie prea mare pentru ea. De altfel, nici în campionat nu se descurcă prea bine, mai ales pe teren propriu, rezultatele înregistrate în ultimele trei partide fiind o victorie, un egal și o înfrângere. Destul de puțin pentru campioana en-titre.

În schimb, Manchester United excelează mai ales în deplasare și vine la Istanbul după o serie de 5 victorii obținute pe teren străin în toate competițiile. Iar în toate aceste meciuri, o singură dată a marcat doar două goluri (mai sus amintitul succes de la Paris cu 2-1), în rest de la 3 în sus.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de toate aceste date statistice, nu vedem decât o singură opțiune de pariere la meciul Istanbul Basaksehir – Manchester United: victoria oaspeților. Prin urmare, vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „2 solist”, care la Get’s Bet are o excelentă cotă de 1,41. ce nu trebuie ratată.

Cotă de 1,80 pentru biletul zilei la pariuri de la Barcelona – Dinamo Kiev

La fel ca Manchester United, și Barcelona este o echipă a paradoxurilor în această perioadă. Merge prost în campionat, dar excelează în grupele Ligii Campionilor, acolo unde are două victorii concludente (5-1 pe teren propriu cu Ferencvaros și 2-0 la Torino cu Juventus) care au cocoțat-o pe primul loc în clasamentul grupei. În schimb, catalanii nu prea se descurcă în La Liga, acolo unde nu au mai câștigat de 4 etape, ultimele două meciuri disputate pe teren propriu aducând un egal cu Sevilla și o înfrângere în fața dusmanului de moarte Real Madrid.

ADVERTISEMENT

La Kiev, situația e taman invers. Merge bine în întrecerea internă, dar are doar un punct în Ligă, asta și din cauză că a fost egalată în prelungiri pe terenul lui Ferencvaros după ce a condus cu 2-0. Înfrângerea de pe teren propriu în fața lui Juventus o trecem la categoria rezultate normale.

Problema este însă alta pentru formația antrenată de Mircea Lucescu: în cadrul lotului a fost depistat un focar de coronavirus, astfel că tehnicianul român se va prezenta la Barcelona cu un lot improvizat, compus din doar 13 jucători de pe lista A și 6 de pe lista B, proveniți de la echipa secundă. În aceste condiții, e greu de crezut că se poate pune în vreun fel problema învingătoarei, singura întrebare fiind câte goluri vor reuși să marcheze gazdele.

În primul meci disputat în grupele Ligii Campionilor pe teren propriu, Barcelona a făcut spectacol în fața lui Ferencvaros, deși a jucat mai bine de 20 de minute cu un om în minus din cauza eliminării lui Pique. Și dacă atunci a reușit să înscrie de 5 ori, vă dați seama cam ce ar trebui să se întâmple cu o echipă încropită a lui Dinamo Kiev. De aceea, vom alege o variantă îndrăzneață pentru biletul zilei la pariuri și vom opta pentru pronosticul „1 solist și peste 3,5 goluri în meci”, care are o cotă de 1,80 la Get’s Bet.

Cotă totală de 2,54 pentru un posibil câștig de peste 250 lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, miercuri 4 noiembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,41 pentru pronosticul „2 solist” la Istanbul Basaksehir – Manchester United și o cotă de 1,80 pentru pronosticul „1 solist și peste 3,5 goluri în meci” la Barcelona – Dinamo Kiev, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,54. Numai bună pentru un câștig de peste 250 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: