Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 6 octombrie 2021. Meciurile naționalelor ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de miercuri, 6 octombrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
05.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 6 octombrie 2021 Meciurile nationalelor ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga Națiunilor și preliminariile CM 2020, zona Africii. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,82 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu supermeciul Italia – Spania, din semifinalele Ligii Națiunilor, care va începe la ora 21:45. Este o bună ocazie pentru iberici de a-și lua revanșa după eșecul din semifinalele Euro 2020.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Maroc – Guineea-Bissau, din preliminariile africane pentru CM 2022, care are startul la ora 22:00. Este derby-ul Grupei I, cele două formații fiind principalele favorite la clasare pe primul loc.

Victoria Italiei aduce o cotă de 2,20

Pe Giuseppe Meazza din Milano se anunță un duel pasionant între două dintre cele mai titrate formații ale Europei. Italienii sunt încă sub euforia câștigării titlului european, dar o calificare în finala Ligii Națiunilor nu este de aruncat pe geam, mai ales că joacă pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Oamenii lui Luis Enrique sunt cu gândul clar să răzbune eșecul din vară, când Spania a ratat la loviturile de departajare finala Euro 2020, în ciuda faptului că au controlat duelul cu ”squadra azzurra”.

Ca și acum trei luni, se anunță un duel pasionant, însă ”șiretenia” băieților lui Roberto Mancini ne face să mizăm pe pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,74 de la Maroc – Guineea-Bissau pentru biletul zilei

În Africa se joacă două meciuri din preliminariile pentru turneul final al Mondialului din Qatar, iar cea mai interesantă întâlnire va avea loc la Rabat între Maroc și Guineea-Bissau, gazdele pronind totuși cu prima șansă.

Oaspeții sunt o echipă fără mari veleități, dar care știe să așeze foarte bine în teren. De partea cealaltăm conduși de experimentatul Vahid Halilhodzic, marocanii au nume grele în lot: portarul Yassine Bounou, fundașul Achraf Hakimi, mijlocașii Sofyan Amrabat și Adel Taarabt sau atacanții Munir El Haddadi și Youssef En-Nesyri.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de forța ofensivă a Marocului, dar și de faptul că oaspeții au marcat cinci goluri în primele două partide din grupă vor alege pentru acest meci varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 382 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Italia – Spania și o cotă de 1,74 pentru ”peste 2,5 goluri” la Maroc – Guinnea-Bissau, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,82. Numai bună pentru un câștig de 382 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT