Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 7 aprilie 2021. Câștig de aproape 340 lei din Liga Campionilor și o restanță care face Italia să fiarbă

06.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 7 aprilie 2021 Castig de aproape 340 lei din Liga Campionilor si o restanta care face Italia sa fiarba
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 7 aprilie 2021. Două meciuri din UEFA Champions League, respectiv Serie A, cu o cotă totală de 3,37 la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste aproape 340 lei.

Deschidem biletul cu un meci de pus în ramă: Juventus – Napoli. Mai înainte să vorbim puțin despre rivalitatea istorică dintre cele două cluburi să spunem că am ales această partidă și pentru că se joacă într-un context aparte, la distanță de mai bine de o jumătate de an de la data inițială. Apoi, cele două mari rivale sunt vecine în clasament, locul 4 pentru campioana în exercițiu, Juventus, respectiv 5 pentru napoletani, și mai sunt și la egalitate de puncte (56).

ADVERTISEMENT

A doua propunere este meciul din Champions League, FC Porto – Chelsea, pentru că vor fi față în față surpriza plăcută a actualei ediții a competiției Regină din fotbalul european intercluburi (Porto), respectiv o trupă extrem de solidă pe care prea puțină lume o bagă în seamă, atunci când vine vorba de predicții referitoare la potențiala câștigătoare a trofeului – Chelsea.

Golurile din Juventus – Napoli ne aduc o cotă de 2,00 la biletul zilei

Meciul Juventus – Napoli se joacă, în sfârșit. Ar fi fost trist ca un nou episod din această fantastică rivalitate să fie decis de regulamente. Până la urmă, federația italiană a luat decizia corectă, iar noi vom avea ocazia să vedem un super meci, între două culturi și filosofii diferite. Juventus este cel mai de succes club de fotbal din Italia, Napoli este cel mai de succes club din sudul Peninsulei, dar și unul dintre cele mai iubite din ”cizmă”. Este de prisos să reamintim că întâlnirea trebuia să aibă loc în octombrie anul trecut, în etapele din prima parte a sezonului. Atunci trupa napoletană, din cauza numeroaselor infectări cu Covid-19 din lot, a fost obligată să spună pas și să nu mai facă deplasarea la Torino.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Între timp Juventus și Napoli s-au duelat deja în actualul sezon, prima oară în Supercupa Italiei, câștigată de Juve, a doua oară sub Vezuviu, meci câștigat de Napoli. Acum însă, lucrurile au căpătat o altă conotație. Juventus este departe de forma sportivă arătată în sezoanele precedente, nu mai are nicio șansă să-și apere titlul, ba chiar tremură și pentru locul de Liga Campionilor. Rămână însă o forță a fotbalului european și tocmai acesta este principalul motiv pentru care vom miza pe cel puțin un gol al ”Bătrânei Doamne”.

Cum necum cele două echipe sunt vecine în clasament, și în luptă directă pentru locul 4, ultimul care duce în Champions League. Este un moment pe care atât fanii, cât și jucătorii și oficialii lui Napoli îl savurează. Este un meci în care se va marca. Poate nu foarte mult, dar ambele oponente își doresc și au motive întemeiate să desfacă apărarea adversă și mai ales să învingă. În acest meci vom miza așadar pe varianta ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

Porto – Chelsea, un posibil X cu gol de ambele părți, ne aduce la biletul zilei o cotă de 1,68

Dintre toate sfert-finalistele Ligii Campionilor, FC Porto și Chelsea sunt considerate echipele cu șansele cele mai mici la câștigarea trofeului. Noi, însă, vedem lucrurile puțin diferit. Portughezii par cei mai dezavantajați, echipa surpriză, revelația Ligii Campionilor etc. Însă, FC Porto este o echipă care nu a stat la cutie nici un meci. Poate și din acest motiv a ajuns între primele opt forțe ale continentului. Nu joacă spectaculos, dar înscrie multe goluri și acest aspect îi face periculoși.

Chelsea este și ea o echipă aproape ignorată, pe nedrept însă, de specialiști. Londonezii, în ciuda evoluțiilor haotice, rezistă în Top 4 într-un campionat, Premier League, cum nu e altul. În plus, Chelsea înscrie și atunci când joacă prost, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii cu West Brom, când au pierdut cu 2-5 pe Stanford Bridge. Cu Thomas Tuchel jocul londonezilor nu este deloc spectaculos, dar e eficient.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect care îi face pe englezi deosebit de periculoși este și faptul că nu sunt considerați un adversar de Top, iar această ”liniște” îi avantajează, deocamdată, până când lumea va înțelege că prezența lor în fazele superioare ale competițiilor continentale intercluburi chiar nu este întâmplătoare. Vom opta în acest meci pentru varianta ”ambele marchează”, pentru care  Get’s Bet oferă o cotă tentantă de 1,68.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 337 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” în meciul Juventus – Napoli și o cotă de 1,68 pentru ”ambele marchează” în FC Porto – Chelsea, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,37 și un câștig de 337 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: