Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 7 iulie 2021. A doua semifinală de la Euro 2020 ne aduce la Get’s Bet un câștig de 275 de lei

Biletul zilei de miercuri, 7 iulie 2021, are un câştig potenţial de 275 de lei. Mizăm pe cea mai așteptată semifinală la Euro 2020.
06.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 7 iulie 2021 A doua semifinala de la Euro 2020 ne aduce la Gets Bet un castig de 275 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de miercuri, 7 iulie 2021, vom miza pe singurul meci programat, care ne poate aduce un câștiga de 275 lei la  Get’s Bet, gație unei cote totale de 2,75.

La ora la care vom paria pe semifinala dintre Anglia și Danemarca vom ști, cel mai probabil, deja prima finalistă a campionatului European care se derulează în acest an. Meciul de miercuri, veți fi de acord cu noi, că este cel mai așteptat, tocmai pentru că se duelează marea surpriză, versus principala favorită la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, pe Wembley se va auzi din zeci de mii de piepturi refrenul Euro 2020: ”It’s coming home”. Fanii englezi nu concep alt rezultat decât victoria echipei favorite, iar noi vom miza pe acest aspect. Asta nu înseamnă că nu există acel procent de 5% pentru ca nordicii să lovească încă o dată.

Anglia – Danemarca ne aduce o cotă de 2,75 pe biletul zilei

Ne axăm așa dar pe singurul meci al zilei de miercuri, 7 iulie, de la Euro 2020, pentru că are multe opțiuni de pariere, care mai de care mai atractive. Din capul locului spunem că vom acorda prima șansă Angliei. Pentru că joacă ”acasă”, pentru că arată ca o echipă care și-a intrat în formă exact la momentul potrivit și pentru că Danemarca va fi văduvită de susținerea cu care era obișnuită.

ADVERTISEMENT

Sigur, vorbim de cea mai bună defensivă de la Turneul Final, cea a Angliei, singura care nu a încasat nici un gol în precedentele întâlniri. Nu e mai puțin adevărat că au jucat extrem de economicos, parcă dorind să arată că sunt atât de puternici încât nu e nevoie să forțeze prea mult pentru a câștiga trofeul pus în joc.

În cele două opțiune de pariere pe care le-am ales vom miza pe statutul de favorită a trupei lui Gareth Southgate, dar nu vom elimina șansele danezilor de a ajunge periculos în careul advers, ba chiar de a marca, ceea ce, veți fi iarăși de acord cu noi, este mai mult decât plauzibil. Dacă ne gândim că pe această opțiune, ”ambele marchează” avem o cotă inițială de 2,25 la  Get’s Bet, e clar că merită, fie și numai de dragul adrenalinei să o facem.

ADVERTISEMENT

Anglia câștigă și ne bucurăm de goluri e opțiunea care ne îmbunătățește profitul

Revenind la forța Angliei, ne amintim că în faza grupelor nu a avut un parcurs deloc convingător. Chiar dacă a obținut 7 puncte și nu a primit gol, nici nu a reușit să marcheze decât două goluri. În optimi, însă, Anglia a arătat că fotbalul e simplu și că golurile sunt doar o chestiune de timp, dacă ai răbdare să pui în aplicare un plan cu care adversarii nu sunt de acord. După 2-0 cu Germania a urmat un 4-0 cu Ucraina, ca o dovadă că inventatorii fotbalului pot să facă ce vor cu mingea și mai ales cu apărările adverse.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Însă, Euro 2020 este deja o ediție spectaculoasă în care am asistat la multe răsturnări de situație, ceea ce ne îndreptățește să credem că Danemarca chiar este capabilă de o nouă lovitură de proporții care, evident, ne duce cu gândul la acel Turneu Final din 1992, când se încununa ”Regina Europei” pornind cu șanse minime.

ADVERTISEMENT

Vorbim, până la urmă și de o luptă pentru titlul de golgheter care în acest moment pară să fie antamată de Cristiano Ronaldo. Cu cinci goluri înscrise, portughezul este primul în clasamentul ”Ghetei de aur” a Euro 2020. Însă, miercuri seara, pe Wembley, vor evolua câțiva jucători care oricând îl pot detrona pe lusitan. Primul este Harry Kane (3 goluri), dar nici Raheem Sterling (3 goluri) nu trebuie eliminat din cursă, cum nici danezul Kasper Dolberg (3 goluri) nu poate fi ignorat.

Vom miza așadar în cea de a doua propunere pe „Anglia câștigă și peste 2,5 goluri”, pentru că este un meci de totul sau nimic și pentru că  Get’s Bet ne oferă o cotă extrem de atractivă de 3,25.

275 de lei cu biletul zilei din 7 iulie


Aşadar, alegem două pariuri pe același meci care sigur că scad considerabil cota finală, dar tot ne rămâne o variantă de profit dacă este să ne gândim că investim 100 de lei, pentru un câștig final de 275 de lei la  Get’s Bet care ne pune la dispoziţie o cotă totală de 2,75.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT