Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 8 iunie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri din România și Liga Națiunilor

Biletul zilei de miercuri, 8 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din barajul de Liga 3 și Liga Națiunilor.
07.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 8 iunie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri din Romania si Liga Natiunilor
Biletul zilei de miercuri, 8 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din barajul de Liga 3 și Liga Națiunilor. Sursă foto: ascotelul.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Liga Națiunilor, în care se joacă pentru mize importante la nivelul ficărei competiții. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,33 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Oțelul Galați – Dante Botoșani, din returul barajului pentru promovarea în Liga 2, care va începe la ora 17:30. Foști campioni ai României, gălățenii pornesc din postura de mari favoriți.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Țara Galilor – Olanda, din etapa a 2-a a Ligii Națiunilor, care are startul la ora 21:45. Stadionul din Cardiff va fi arhiplin, fanii dorind să-și vadă favoriții care le-au împlinit un vis vechi de 64 de ani.

Cotă de 2,15 de la Oțelul – Dante Botoșani pentru biletul zilei

Întâlnirea de la Galați este una dintre cele mai atractive ale acestui baraj de promovare în Liga 2, mai ales că Oțelul încearcă, ușor-ușor, să-și recapete aura glorioasă de altă dată, când reșea să încoroneze campioană.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După o dublă victorie în semifinale cu Foresta Suceava, gălățenii au avut mult mai mult de furcă în turul finalei de baraj de la Botoșani, acolo unde trupa lui Dorinel Munteanu a fost condusă la pauză.

Dante este surpriza plăcută de până acum, dar este greu de crezut că Cristian Popovici va rezista presiunii de a evolua cu promovarea pe masă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și sub 1,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Olandei aduce o cotă de 1,55

Țara Galilor este în mare sărbătoare după victoria obținută cu mare noroc la baraj în fața Ucrainei și calificarea după o pauză de 64 de ani la turneul final al Cupei Mondiale, care se va desfășura în iarnă, în Qatar.

Doar că această euforie ar putea să fie fatală în meciul cu Olanda din Liga Națiunilor, în ciuda faptului că se vor baza pe un public frenetic. Și asta mai ales că nivelul trupei lui Van Gaal este unul extrem de ridicat.

ADVERTISEMENT

Batavii vin după un rezultate istoric, o victorie cu 4-1 pe teren marii rivale Belgia. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,55.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 333 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”1 solist și sub 1,5 goluri în prima repriză” în meciul Oțelul Galați – Dante Botoșani și o cotă de 1,55 pentru ”2 solist” la Țara Galilor – Olanda, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,33. Numai bună pentru un câștig de 33 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT