Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri 8 septembrie. Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 460 de lei

Biletul zilei de miercuri la pariuri ne propune meciuri din grupele de calificare pentru Cupa Mondială din 2022 și ne poate aduce un câștig de peste 460 de lei.
07.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 8 septembrie Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 460 de lei
ADVERTISEMENT

Două meciuri din preliminariile CM 2022, o cotă de 4,62 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce marți un câștig în valoare de peste 460 de lei.

Primul meci selectat de noi pentru biletul zilei la pariuri este meciul dintre Anglia și Polonia. Cele două ocupă primele locuri în grupă după 5 meciuri. Anglia se află pe primul loc, cu 15 puncte din 15 posibile, iar Polonia pe locul 2, cu 10 puncte din 15 posibile. Anglia a câștigat și meciul direct de la finalul lunii martie, când s-a impus cu scorul de 2-1 în fața polonezilor.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi pentru biletul zilei la pariuri este meciul dintre Macedonia de Nord și România. După 5 meciuri amândouă sunt aproape una de cealaltă în grupa J, naționala lui Mirel Rădoi ocupând locul 3, cu 9 puncte, urmată de adversara din seara asta, Macedonia de Nord, cu 8 puncte. România a reușit să se impună în martie, la București, cu scorul de 3-2.

Cotă de 2,15 pentru biletul zilei la meciul dinte Anglia și Polonia

Anglia continuă forma excelentă arătată la Euro 2020, unde au pierdut dramatic finala în fața Italiei, la penalty-uri. Formația „leilor” a arătat excelent în această campanie de calificare, câștigând toate meciurile jucate până acum, au marcat de 17 ori și au încasat doar un gol. Viceampiona din Europa vine după două victorii facile, în fața Ungariei și Andorei, ambele meciuri fiind câștigate cu scorul de 4-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pe cealaltă parte Polonia nu stă nici ea deloc în grupă. Naționala lui Robert Lewandowski nu prea se împiedică de echipele mici, dar nu poate ține pasul cu cele mari. Polonezii sunt singurii care au înscris în poarta Angliei până acum, chiar pe Wembley, unde au fost aproape să scoată egalul dacă Harry Maguire nu ar fi marcat golul victorie pentru englezi în minutul 85. Polonia vine și ea după două victorii obținute ușor. Acasă aceștia s-au impus în fața Albaniei cu scorul de 4-1, iar în deplasare, polonezii au arătat o demonstrație de forță, la San Marino, unde s-au impus cu scorul de 7-1.

Având în vede forma celor două arătată în ultimele meciuri și „apetitul” ofensiv de care au dat dovadă, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri”, care o cotă de 2,15 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,15 pentru biletul zilei la meciul dintre România și Macedonia de Nord

România și-a continuat forma bună din meciul cu Islanda și duminică, 5 septembrie, când echipa lui Mirel Rădoi s-a impus cu 2-0 în fața Liechtenstein-ului, într-un meci dominat clar de naționala noastră. România pare să fi rezolvat problema pe partea defensivă, acolo unde Mirel Rădoi a părut să aibă cele mai mari probleme. Atât în meciurile cu Islanda cât și cu Liechtenstein, România nu a luat gol, ba chiar a stat bine în apărare, fără a lăsa prea mari șanse pentru adversari. „Tricolorii” au câștigat și meciul direct cu Macedonia de Nord, în martie, cu scorul de 3-2.

Macedonia de Nord, în schimb, nu traversează cea mai bună perioadă. Jucătorii lui Milveski nu au câștigat niciun meci din ultimele 5 jucate, reușind doar două egaluri și restul au fost înfrangeri. Totuși, naționala care are capitala la Skopje, a produs surpriza grupei, când aceștia au bătut Germania cu scorul de 2-1, chiar le nemți acasă. O victorie pentru Macedonia de Nord, i-ar băga din nou în calcule pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

ADVERTISEMENT

Având în vedere miza mecilui, modul în care cele două au evoluat în luna septembrie,forma arătată și meciul din tur, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,15 la Get’s Bet.

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15  pentru varianta „peste 2,5 goluri” la partida dintre Anglia și Polonia și o cotă de 2,15 pentru varianta „peste 2,5 goluri” la partida dintre România și Macedonia de Nord, care combinate ne dau o cotă totală de 4,62. Numai bună pentru un câștig de 462 lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: