Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 9 iunie 2021. Câștig de peste 360 de lei din preliminariile sud-americane

Biletul zilei de miercuri, 9 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 360 de lei cu ajutorul a două meciuri din America de Sud.
08.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 9 iunie 2021 Castig de peste 360 de lei din preliminariile sudamericane
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partide din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2022, din Qatar. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,69 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit atrăgător.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu cea mai interesantă întâlnire a acestei runde, Columbia – Argentina, care va începe la ora 02:00. ”Pumele” au un parcurs foarte bun până acum și vor să continue seria jocurilor fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Paraguay – Brazilia, care are startul la ora 03:30. ”Selecao” are victorii pe linie în preliminarii și nu concepe să se împiedice tocmai la Asuncion.

Cotă de 2,40 de la Columbia – Argentina

Conștienți de faptul că turneul final din Qatar este cam ultima șansă de a-i oferi un titlu mondial lui Leo Messi, argentinienii au început în forță calificările și în cinci etape jucate până acum nu au cunoscut gustul eșecului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Messi pare că ar fi decis să rămână la Barcelona, iar acest lucru nu poate decât să-i ofere liniștea pentru a da totul la națională. Columbienii au avut un start ezitant în preliminarii, iar în acest moment sunt în afara locurilor calificabile.

În plus, selecționerul Reinaldo Rueda a creat un mic scandal după ce nu l-a convocat pe starul James Rodriguez. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Braziliei aduce o cotă de 1,54 la biletul zilei

Brazilia lui Neymar face spectacol în preliminariile din America de Sud și are 5 victorii în 5 jocuri, 14 goluri pe meci (o medie de aproape 3 goluri pe meci) și a încasat doar două, ceea ce arată că Tite a creat un grup cu adevărat valoros.

În schimb, Paraguayul este surpriza plăcută din calificări. Fără să cunoască înfrângerea până acum, totuși trupa lui Eduardo Berizzo nu are decât o victorie, restul întâlnirilor încheindu-le la egalitate.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca Brazilia s-și continue marșul, mai ales că Neymar este însetat de revanșă după ce a ratat obiectivele cu PSG. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,54.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 369 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Columbia – Argentina și o cotă de 1,54 pentru ”2 solist” la Paraguay – Brazilia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,69. Numai bună pentru un câștig de 369 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT