Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 9 noiembrie 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri din La Liga și Bundesliga

Biletul zilei de miercuri, 9 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 350 de lei prin intermediul a două meciuri din La Liga și Bundesliga.
08.11.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 9 noiembrie 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri din La Liga si Bundesliga
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 9 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 350 de lei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În Europa se joacă la foc automat, deoarece mai sunt doar 11 zile până la startul Cupei Mondiale. Astfel, în această săptămână vom putea miza pe meciuri din campionatele puternice ale Europei pentru că au loc etape intermediare. Am ales să pariem pe două meciuri din La Liga și Bundesliga cu o miză de 100 lei pe o cotă totală de 3,46 la Casa Pariurilor și așteptăm un profit major.

Cotă de 1,60 de la Frankfurt – Hoffenheim pe biletul zilei la pariuri

Eintracht Frankfurt s-a calificat în optimile Champions League, acolo unde o va înfrunta pe Napoli. Nemții nu stau rău nici în clasamentul din Bundesliga. Se află pe locul 5, cu 23 de puncte în 13 meciuri și au același obiectiv calificarea în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Câștigătoare a Europa League în sezonul 2021/2022, Frankfurt are 7 victorii în 8 meciuri, însă în ultimul meci acasă au pierdut la limită cu Dortmund, scor 1-2. De cealaltă parte, Hoffenheim se află la jumătatea clasamentului din prima ligă germană și este neînfrântă în ultimele trei meciuri disputate în deplasare.

Analizând istoricul meciurilor directe, partidele au fost de-a dreptul spectaculoase, cu multe goluri și multe răsturnări de situație. Astfel, vom paria pe varianta „total goluri: peste 2,5”, care are la Casa Pariurilor o cotă totală de 1,60.

ADVERTISEMENT

Mallorca – Atletico Madrid sare în ajutor cu o cotă de 2,16

Atletico Madrid a ieșit prematur din Champions League. Trupa lui Diego Simeone s-a calificat în ultimii ani fără prea mari emoții în fazele finale ale celei mai titrate competiții din Europa, însă în acest sezon parcursul a fost dezastruos.

Madrilenii nu au prins nici măcar locul de Europa League și și-au luat adio de la cupele europene. Totuși, poziția lui Diego Simeone pe banca lui Atletico nu este pusă în pericol. Atenția totală a formației din Madrid se îndreaptă spre La Liga, acolo unde se află pe locul 3, în spatele Barcelonei și al lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Mallorca se află pe locul 12 în clasament, cu 16 puncte în 13 etape. Majoritatea punctelor obținute de formația lui Javier Aguirre au fost în deplasare, astfel că vom profita și vom miza pe varianta „2 solist”, care are la Casa Pariurilor o cotă totală de 1,60.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 346 de lei

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,60 pentru pronosticul ”total goluri: peste 2,5” în meciul Frankfurt – Hoffenheim și o cotă de 2,16 pentru ”2 solist” la Mallorca – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,46. Numai bună pentru un câștig de 346 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT