Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 aprilie 2023. Posibil câștig de 591 de lei cu meciuri din Premier League și SuperLiga

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 aprilie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 591 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga.
31.03.2023 | 22:50
Biletul zilei la pariuri sambata 1 aprilie 2023 Posibil castig de 591 de lei cu meciuri din Premier League si SuperLiga
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 aprilie, ne poate aduce un câștig de 591 de lei cu meciuri din Premier League și SuperLiga. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Prima zi din luna aprilie vine cu o mulțime de derby-uri. Din sumedeniile de partide ne-am oprit asupra unui duel de foc din Premier League, dar și a unei confruntări interesante din SuperLiga. Am construit o cotă totală de 5,91 la Maxbet, iar cu un potențial bilet verde vom obține suma de 591 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Partida Manchester City – Liverpool ne pune la dispoziție o cotă de 2,19 pe biletul zilei la pariuri

S-au încheiat primele meciuri din preliminariile Euro 2024, iar în prim-plan au revenit cele mai spectaculoase dueluri inter-cluburi. Fără dar și poate, unul dintre cele mai atrăgătoare partide din acest weekend vine din Premier League. Manchester City primește vizita lui Liverpool pe Etihad Stadium, sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Pep Guardiola traversează o perioadă de excepție în toate competițiile. Neînvinsă de la începutul lunii februarie, Manchester City s-a calificat „en-fanfare” în sferturile Ligii Campionilor. În clasamentul din Premier League, City se află la opt puncte de liderul Arsenal.

Aflată în criză de rezultate în întrecerea internă, Liverpool a fost eliminată și din Liga Campionilor de Real Madrid. Campioana Europei s-a calificat în sferturi după o „dublă” victorie, scor 6-2 la general. În Premier League, Liverpool se află pe locul 6, cu 42 de puncte, în 26 de meciuri. Am ales varianta „final și total goluri: „1 și peste 2,5”, care are la Maxbet o cotă de 2,19.

ADVERTISEMENT

Meciul Rapid – Farul sare în ajutor cu o cotă de 2,70 pe biletul zilei la pariuri

Un alt duel extrem de interesant vine din play-off-ul SuperLigii și le pune față în față pe Rapid și Farul. Meciul din Giulești este programat, sâmbătă, 1 aprilie, ora 21:45. Cele două rivale s-au înfruntat recent pe 11 martie, în etapa a 30-a a sezonului regular din campionat, iar elevii lui Gică Hagi au păstrat cele trei puncte la Ovidiu.

De precizat este faptul că Gică Hagi nu se va putea pe trei jucători de bază la partida împotriva rapidiștilor. Băluță, Popescu și Sîrbu nu pot evolua pentru Farul din cauza unor accidentări. Statistica este de partea „marinarilor”, care au câștigat trei din ultimele patru meciuri directe.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Rapid, care s-a odihnit în pauza creată de meciurile echipei naționale, Farul a disputat un amical la Salonic, în Grecia, contra lui PAOK. Formația pregătită de Gică Hagi a pierdut la scor de neprezentare. Vom alege varianta „1 solist”, care are la Maxbet o cotă de 2,70.

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 1 aprilie 2023, aduce un posibil câștig de 591 de lei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 aprilie 2023.
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 aprilie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 2,19 pentru pronosticul „final și total goluri: 1 și peste 2,5” în meciul Manchester City – Liverpool și o cotă de 2,70 pentru „1 solist” la Rapid – Farul, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,91. Numai bună pentru un câștig de 591 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT