Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Meciurile din Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 1 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League, cel mai bogat campionat al lumii.
31.12.2021 | 21:30
Biletul zilei la pariuri sambata 1 ianuarie 2022 Meciurile din Premier League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe primele două întâlniri ale anului din campionatul Angliei, care contează pentru etapa a cu numărul 21. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,29 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Arsenal Londra – Manchester City, care va începe la ora 14:30. Este un adevărat duel de gală pentru prima zi din 2022, între cele mai în formă echipe ale momentului din Premier League.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Watford – Tottenham Hotspur, care are startul la ora 17:00. Va fi un moment dificil pentru ambele combatante care vin după o perioadă plină de jucători infectați cu Covid-19.

Cotă de 1,60 de la Arsenal – Manchester City pentru biletul zilei

Arsenal are onoare să deschidă anul cu un derby de tradiție al fotbalului englez. Pe Emirates sosește campioana en-titre și liderul la zi Manchester City, condusă magistral de pe margine de Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Cetățenii”, lipsiți deocamdată de grijile Covid-19, dar cu probleme în ceea ce-l privește pe Joao Cancelo care a trecut prin momente de groază, domină autoritar campionatul. Manchester City se poate mândri cu faptul are la jumătatea întrecerii cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Însă, ”tunarii” sunt într-o creștere evidentă de formă, au ajuns pe ultima poziție de Champions League și au încasat un singur gol în ultimele patru etape, toate încheiate cu victorii categorice. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Meciul Watford – Tottenham aduce o cotă de 2,05

Agasate de problemele cu Covid-19, cele două formații încep aventura din anul 2022 cu moralul zdruncinat după rezultatele negative înregistrate în runda precedentă. Gazdele vin după un eșec usturător acasă cu West Ham, iar Spurs a scos in extremis un punct la Southampton.

Totuși, Antonio Conte beneficiază de un lot superior și este de așteptat să reușească să aducă trei puncte din această deplasare, mai ales că ”viespile” traversează o serie neagră cu cinci înfrângeri la rând.

ADVERTISEMENT

Așteptăm un meci în care Tottenham să încerce să preseze, iar Watford să caute contraatacul. Pentru acest joc am ales pronosticul ”sub 9 cornere”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 329 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,60 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri în prima repriză” în meciul Arsenal Londra – Manchester City și o cotă de 2,05 pentru ”sub 9 cornere” la Watford – Tottenham Hotspur, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: