Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 iunie 2024. Câștig de 882 de lei cu tenis

Biletul zilei de sâmbătă, 1 iunie 2024, poate aduce un câștig de 882 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros.
31.05.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 1 iunie 2024 Castig de 882 de lei cu tenis
Biletul zilei de sâmbătă, 1 iunie 2024, poate aduce un câștig de 882 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din turul 3 de la Roland Garros, una de pe tabloul feminin și alta de pe cel masculin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,82 la Betano și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Elina Svitolina – Ana Bogdan. Este unul dintre cele mai pasionante dueluri din această fază a competiției feminine de pe zgura pariziană.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Tomas Machac – Daniil Medvedev. Rusul este într-o ușoară scădere de formă în ultima perioadă, dar nu a renunțat la gândul a câștiga un nou titlu de Grand Slam.

Cotă de 3,50 de la Svitolina – Bogdan pentru biletul zilei

Duelul celor 2 blonde de la Roland Garros este așteptat cu mare interes de toată lumea, după ce românca a câștigat duelul direct de la Billie Jean King Cup și a dat semnalul revenirii uluitoare a României.

ADVERTISEMENT

Ucraineanca vine clar cu dorința arzătoare de revanșă, iar faptul că a reușit după întoarcerea la tenis să ajungă până pe locul 19 ne arată calitatea jucătoarei care în urmă cu 6 ani se impunea la Turneul Campioanelor.

Însă, Ana Bogdan face un turneu excelent până la acest moment, iar victoria din urmă cu o lună și jumătate îi dă mare încredere. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 și peste 16,5 game-uri”, pentru că și cota de 3,50 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Scorul pe seturi de la Machac – Medvedev aduce o cotă de 2,52

Este foarte clar că rusul cap de serie numărul 5 este marele favorit al acestei întâlniri, chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. Are rezultate modeste în acest an pe zgură și un scandal monstru la Monte Carlo.

La doar 23 de ani, Machac este una dintre speranțele tenisului din Cehia, iar victoria de săptămâna trecută în fața lui Novak Djokovic la Geneva i-a dat aripi. Însă, marele dezavantaj este că vine după un adevărat maraton de 5 seturi în runda precedentă.

ADVERTISEMENT

În schimb, Medvedev este mult mai odihnit, el beneficiind de retragerea lui Miomir Kecmanovic după nici o oră de joc. La acest meci vom miza pe varianta ”scorul pe seturi: 0-3”, care are la Betano o cotă de 2,52.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 882 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,50 pentru pronosticul ”2 și peste 16,5 game-uri” în meciul Elina Svitolina – Ana Bogdan și o cotă de 2,52 pentru ”scorul pe seturi: 0-3” la Tomas Machac – Daniil Medvedev, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,82. Numai bună pentru un câștig de 882 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT