Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 mai. Adversarele semifinalistelor de Liga Campionilor ne aduc 360 de lei

30.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 1 mai Adversarele semifinalistelor de Liga Campionilor ne aduc 360 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 1 mai. Între cele două semifinale de Liga Campionilor, granzii revin în campionate, unde trebuie să adune puncte pentru a-şi îndeplini obiectivele interne. Cu gândul le retur, cel care le poate duce în marea finală, ar putea să fie o pradă mai uşoară pentru echipele mai slab clasate. Vă propunem un bilet cu două pronosticuri pe goluri, în două partide, din Anglia şi Franţa.

„GG“ la PSG, cotă 1,80 pe biletul zilei

Primul meci de pe biletul zilei este PSG – Lens, de la 18:00, în etapa a 35-a din Ligue 1. Gazdele sunt favorite clare în opinia bookmakerilor, dar au demonstrat că joacă mult mai bine în deplasare. Partida este foarte importantă în lupta pentru titlu şi pentru calificarea în cupele europene, dar PSG trebuie să se gândească şi la returul cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Cu 4 etape înaintea finalului de campionat, PSG, campioana ultimele trei ediţii, e pe locul secund, la un singur punct în spatele lui Lille, echipă în faţa căreia a pierdut 0-1 în runda 31. De atunci, PSG a înregistrat 3 victorii în 3 partide de campionat, a eliminat-o pe Bayern în sferturile Ligii Campionilor, s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei (5-0 cu Angers), dar a şi pierdut turul semifinalei de Champions League, 1-2 cu Manchester City, pe Parc des Princes.

Lens ocupă locul al cincilea, cu 56 de puncte. Practic, e prima după grupul de patru care luptă pentru titlu. Poziţia actuală îi permite să evolueze în Europa în sezonul viitor, dar trebuie să îşi apere locul de Marseille (55 de puncte) şi Rennes (54). Lens n-a pierdut în campionat de 13 meciuri (6 victorii şi 7 remize), iar 12 dintre acestea s-au terminat cu goluri de ambele părţi. Singura excepţie a fost un 0-0 cu Rennes, pe 6 februarie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În turul campionatului, Lens a câştigat cu 1-0, în septembrie 2020, prima victorie în faţa lui PSG după 14 ani (precedenta data din noiembrie 2006, în deplasare), dar Lens a lipsit multe sezoane din Ligue 1. De altfel, oaspeţii din acest meci sunt nou-promovaţi şi au şansa unei calificări europene. PSG ar putea menaja o parte din titulari, în vederea returului de la Manchester, ceea ce i-ar oferi o şansă în plus lui Lens. „Ambele marchează“ are cota 1,80 la Get’s Bet.

Un gol Fulham, cotat cu 2,00 pe biletul zilei

A doua partidă de pe biletul zilei este Chelsea – Fulham, de la 19:30, în etapa 34 din Premier League. Ca şi în meciul precedent, gazdele sunt în semifinalele Ligii Campionilor şi se gândesc la returul de săptămâna viitoare, mai mult decât la meciul de campionat, dar trebuie să fie atente pentru a nu-şi rata obiectivul: un loc în Top 4. Oaspeţii au nevoie şi ei de puncte, în speranţa că vor rămâne în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Chelsea e pe locul 4 în Premier League, cu 58 de puncte, la 4 în spatele lui Leicester, dar peste West Ham (55), Liverpool (54), Tottenham (53) şi Everton (52, cu un meci mai puţin). Thomas Tuchel are 22 de meciuri pe banca londonezilor, iar în 16 dintre ele nu a luat gol. Dar prima lui înfrângere a venit în faţa unei echipe în pericol de retrogradare, 2-5 cu West Brom, înaintea turului sferturilor UCL cu FC Porto. Chelsea a remizat 1-1 pe terenul lui Real Madrid şi e la un singur meci de o nouă finală de Champions League. Returul, însă, se anunţă dificil şi se joacă la 4 zile după acest meci cu Fulham.

Fulham e într-o situaţie foarte delicată. Locul 18 în Premier League, cu 27 de puncte, trebuie să recupereze un ecart de 7 puncte faţă de Brighton, pentru a se salva de la retrogradare. În etapa precedentă, a scos un punct la Arsenal sau, mai bine spus, a ratat 3 puncte, pentru că Nketiah a egalat pentru „tunari“ în minutul 90+7. Pentru Fulham au mai rămas 5 finale, iar prima e cu Chelsea. Pentru o victorie atât de necesară e obligatoriu să înscrie.

ADVERTISEMENT

Meciul-tur s-a jucat în jumătatea lui ianuarie, iar Chelsea, atunci condusă de Frank Lampard, s-a impus cu 1-0, printr-un gol al lui Mount. De precizat, Fulham a evoluat în inferioritate numerică în repriza secundă după eliminarea lui Robinson în minutul 44. Fulham a marcat în fiecare din ultimele 3 deplasări, 1-0 la Liverpool, 1-3 la Aston Villa şi 1-1 la Arsenal. Interesant este că, deşi e atât de jos în clasament, Fulham are o singură înfrângere în deplasare în 2021, cea de la Villa. „Fulham marchează“ are cota 2,00 le Get’s Bet.

Câştig de 360 de lei cu biletul zilei

Aşadar, astăzi mizăm pe reuşitele echipelor mai slab cotate. Lens joacă pe terenul lui PSG şi ne aşteptăm să înscrie ambele formaţii, iar Fulham se deplasează la Chelsea, unde este obligată să marcheze, pentru a-şi menţine vii speranţele de salvare. Get’s Bet ne oferă o cotă de 3,60 pentru cele două pronosticuri, adică un profit de 260 de lei, pentru o miză de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT