Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 aprilie 2021. Câștig de peste 450 lei din Liga 1 și Serie A

09.04.2021 | 23:31
Biletul zilei la pariuri sambata 10 aprilie 2021 Castig de peste 450 lei din Liga 1 si Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 9 aprilie 2021. Două meciuri, unul din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din Liga 1 și un altul din Serie A, o cotă totală de 4,51 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 451 lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul dintre Sepsi OSK și FCSB, care va începe la ora 19:00. Ambele formații au asigurată prezența în play-off-ul Ligii 1 și au demonstrat până acum că sunt cele mai ofensive din campionat.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Parma – AC Milan, de la aceeași oră 19:00. Gazdele, cu Dennis Man anunțat titular de presa din Italia, au nevoie urgentă de puncte în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar ”diavolul milanez” îl are pe Zlatan Ibrahimovic într-o formă de invidiat, pus pe fapte mari.

Meciul Sepsi OSK – FCSB Arad aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

Fără complexe și fără teama de a rata primul obiectiv al sezonului, calificarea în play-off-ul Ligii 1, Sepsi OSK și FCSB ar trebui să ne ofere un meci spectaculos. Pentru covăsneni meciul reprezintă o repetiție pentru atingerea următorului obiectiv, calificarea într-o cupă europeană.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru FCSB disputa de la Sfântu Gheorghe ar trebui să fie o confirmare a formei sportive foarte bună arătate până acum și o șansă în plus pentru golgheterul Ligii 1, Florin Tănase să-și mai adauge una sau mai multe reușite care să-l propulseze spre fotbalul occidental.

În acest context, și analizând evoluțiile celor două oponente ar trebui să vedem cel puțin două goluri. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, opțiune care are la  Get’s Bet o cotă de 2,15.

ADVERTISEMENT

Golurile din Parma – AC Milan ne aduc o cotă de 2,10 la biletul zilei

Parma are nevoie de puncte, deși nici o remiză cu AC Milan nu ar fi tocmai de lepădat. Ajunsă într-o situație critică în clasament, trupa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă nu poate aborda altfel disputa decât la victorie, iar pentru a îndeplini acest deziderat e musai să înscrie.

În ultimele 9 partide disputate acasă, Parma a înscris, dar a și încasat, ceea ce ne face să mizăm pe ideea că acest scenariu se va repeta. Doar că, de această dată Parma trebuie să înscrie măcar un gol în plus pentru a rămâne în cărțile salvării sezonului.

ADVERTISEMENT

AC Milan, pe de altă parte, a înscris cel puțin două goluri în 13 din cele 14 meciuri disputate în deplasare ale sezonului în curs. De fapt, Milan este pe poziția pe care o ocupă în Serie A tocmai datorită rezultatelor din deplasare și mai puțin pentru ceea ce au arătat pe teren propriu. Tocmai de aceea vom opta pentru pronosticul ”ambele înscriu și peste 2,5”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este extrem de tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 451 de lei

 

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Sepsi OSK – FCSB și o cotă de 2,10 pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” la Parma – AC Milan, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,51 și un câștig de 451 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT