Fotbal international

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 octombrie 2020. Câștig de peste 320 de lei din Liga Națiunilor

09.10.2020 | 23:35
Biletul zilei la pariuri sambata 10 octombrie 2020 Castig de peste 320 de lei din Liga Natiunilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 octombrie 2020. Week-end-ul acesta ne concentrăm atenția pe meciurilor din Liga Națiunilor, iar cele două partide selectate de noi pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri ne pot aduce un câștig de peste 320 de lei. Trebuie doar să mizăm 100 de lei pe acest bilet, deoarece am obținut pentru el o cotă totală de 3,25 de la Get’s Bet.

Ar fi cazul să aveți încredere în noi, pentru că și biletul zilei la pariuri pe care vi l-am propus vineri a ieșit câștigător. Dacă ați fi mers pe mâna noastră, ați fi obținut un câștig de 260 de lei, deoarece ambele pronosticuri alese, „2 solist” la Georgia U21 – Elveția U21 și „sub 2,5 goluri” la Scoția U21 – Cehia U21, au ieși fără emoții.

ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri am ales două partide din etapa a treia a Ligii Națiunilor. Este vorba de Ucraina – Germania și Spania – Elveția, ambele fiind din Divizia A, Grupa a 4-a. Ora lor de start este 21:45.

Victoria Germaniei aduce o cotă de 1,62 la biletul zilei la pariuri

După două etape disputate în grupă, Germania ocupă locul 3 în clasament, fiindcă a înregistrat doar două egaluri, ambele 1-1, cu Spania pe teren propriu și Elveția în deplasare. Și ultima partidă a „Panzerului” înaintea deplasării spre Ucraina a însemnat tot un egal, 3-3 „acasă” cu Turcia, semn că selecționata condusă de Joachim Low este într-o ușoară criză de formă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Criza este însă mult mai adâncă la ucraineni, care au pierdut drastic ultimele două meciuri, la scoruri care ne scutesc de orice comentarii: 0-4 în Spania și 1-7 în Franța. E drept, amicalul contra „cocoșului galic” de miercuri s-a desfășurat în condiții speciale, Ucraina jucând practic cu o echipă de rezerve, deoarece a avut lotul decimat din cauza coronavirusului. Partea proastă este însă că la fel vor sta lucrurile și acum, astfel că nu se întrevede un alt deznodămând în fața Germaniei.

E clar, Germania nu se mulțumește cu poziția actuală din clasament și are nevoie de victorie dacă mai vrea să câștige grupa. Iar un succes îi stă la îndemână, mai ales dacă ne gândim la numeroasele absențe din tabăra gazdelor. Prin urmare, vom merge pe mâna  nemților în acest meci, dar vom plusa și cu ceva goluri, astfel că pronosticul pe care vi-l propunem este „2 solist și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,62 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Spania – Elveția contribuie cu o cotă de 2,00 la biletul zilei la pariuri

Liderul Spania întâlnește lanterna Elveția în cea de-a treia etapă a Ligii Națiunilor și pornește ca mare favorită la victorie. Ibericii lui Luis Enrique sunt într-o formă de invidiat, au 3 succese și două egaluri în ultimele 5 meciuri, dar ambele remize au fost obținute în deplasare, în compania unor forțe ale fotbalului mondial, Germania și Portugalia.

Elveția, în schimb, e la polul opus, cu doar un punct acumulat în ultimele 3 jocuri, în ciuda faptului că nu a avut adversari de același calibru. Singurul lucru îmbucurător e că a marcat în fiecare dintre partide, fix o singură dată. Mai rău e că a și primit gol în fiecare dintre ele, mult mai mult decât a înscris, media fiind de două goluri încasate pe meci.

ADVERTISEMENT

Iar această apărare vulnerabilă a elvețienilor va fi nevoită să facă față astăzi asaltului ofensiv al spaniolilor, care au marcat de 17 ori în ultimele 5 partide, adică o medie mai mare de 3 goluri pe meci. Ce ar putea rezulta de aici? Un meci cu multe goluri, în care Spania va fi, evident, vioara întâi. Așa că nu mai stăm pe gânduri și mizăm și noi pe o victorie la scor a gazdelor, pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” având la Get’s Bet o excelentă cotă de 2,00 ce nu trebuie ratată sub nicio formă.

Cotă totală de 3,25 pentru un posibil câștig de peste 320 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 octombrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul „2 solist și peste 2,5 goluri” la Ucraina – Germania și o cotă de 2,00 pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la Spania – Elveția, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,25. Numai bună pentru un câștig de peste 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT