Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din campionatele de top pentru un câștig de aproape 300 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu ajutorul a două partide din întrecerile de top
09.09.2022 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 10 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din campionatele de top pentru un castig de aproape 300 de lei
Biletul zilei de sâmbătă la pariuri ne-ar putea aduce un câștig de aproape 300 de lei. Foto: hepta
ADVERTISEMENT

După două bilete câștigătoare, a venit și un eșec, la comboul din ziua de joi, de la meciurile din Europa League. Manchester United nu a vrut să ne aducă al treilea win consecutiv. Nu dezarmăm și mergem în continuare. Pentru biletul zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022, am selectat dueluri din două campionate de top. Suntem încrezători că putem bifa un nou bilet verde. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,96 la Casa Pariurilor.

Meciurile a doi granzi din Spania și Italia ne pot aduce un câștig de 289 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022, cu partida pe care AC Milan o va disputa în deplasare contra celor de la Sampdoria. Nu va fi deloc un meci ușor pentru campioana Italiei, chiar dacă gazdele acestui duel au un început de sezon foarte modest.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la duelul dintre Cadiz și Barcelona, din cadrul etapei cu numărul 5 din La Liga. Trupa lui Xavi va mai face un “antrenament” înainte de derby-ul grupei din Cheampions League, contra celor de la Bayern Munchen.

Cotă de 1,77  pe biletul zilei în disputa de pe „Stadio Luigi Ferraris”, Sampdoria – AC Milan

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022, vine de la meciul Sampdoria – AC Milan. Se anunță un meci interesant pe „Stadio Luigi Ferrari”, între campioana Italiei și una din formațiile de tradiție din Serie A.

ADVERTISEMENT

Sampdoria a avut un start de sezon extrem de modest în Serie A, cu doar două puncte acumulate în primele 5 etape. A marcat doar de două ori și a încasat nu mai puțin de 9 goluri. Iar „acasă”, în cele trei dueluri, Sampdoria are două remize și un eșec. Înfrângerea a venit în fața celor de la Atalanta, scor 0-2.

AC Milan, în schimb, își respectă statutul de campioană. Trupa antrenată de Stefano Pioli vine după o victorie spectaculoasă în „Derby della Madonnina”, 3-2 cu rivala Inter Milano. Singurii pași greșiți făcuți de milanezi în primele 5 etape au fos remizele cu Sassuolo și Atalanta, ambele în deplasare. AC Milan are 10 goluri marcate în cele 5 partide jucate din noua stagiune!

ADVERTISEMENT

Se anunță un duel interesant pe „Stadio Luigi Ferraris”. Chiar dacă Sampdoria a avut un start de sezon extrem de slab, trupa antrenată de Marco Giampaolo va încerca să joace mult mai bine contra campioanei. Ca orice echipă mai slab cotată, care se mobilizează contra forțelor din Italia. AC Milan nu mai vrea să piardă puncte gratis, astfel că vom miza pe victoria elevilor lui Pioli, cu minimum 2 goluri marcate, la o cotă de 1,77, oferită de către cei de la Casa Pariurilor.

Cadiz – Barcelona, pariu într-o cotă de 1,67 la biletul zilei

Pentru ce de-a doua alegere, mergem în Spania, la disputa dintre Cadiz – Barcelona. Se anunță un duel dezechilibrat, între una din forțele din La Liga și echipa cu cel mai slab început de sezon. Dar lucrurile nu sunt dinainte aranjate! Chiar dacă e mare favorită, catalanii vor avea de muncit pentru a ieșit victorioși. Mai ales că Xavi va menaja o parte din titulari în perspectiva derby-ului grupei din Champions League, contra lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Cadiz are cel mai slab start de sezon din La Liga. Trupa antrenată de Sergio e ultima în campionat, fără nici un punct acumulat. Mai mult, Cadiz nu are nici un gol marcat, dar a încasat în schimb 10! Cea mai categorică înfrângere din primele patru etape a fost chiar în fața propriilor fani, 0-4 cu Athletic Bilbao.

Meciul dintre Cadiz și Barcelona va fi la discreția catalanilor. Barcelona nu are voie să rateze cele trei puncte, chiar dacă Xavi va face mai multe schimbări în primul 11. Lotul este valoros, iar cei care vor veni de pe bancă vor dori să demonstreze că merită să joace la Barcelona. Cadiz e cu moralul la pământ și îi va fi greu să-i țină piept Barcei. Mizăm cu încredere pe o victorie la cel puțin două goluri diferență pentru formația blaugrana, la o cotă de 1,67 oferită de Casa Pariurilor.

Un eventual profit de 196 de lei pentru biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 septembrie 2022
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 10 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,77 pentru „oaspeții câștigă și marchează peste 1,5 goluri” în disputa Sampdoria – AC Milan și o cotă de 1,67  pentru „victorie la H(-1) Barcelona”, în disputa dintre Cadiz și Barcelona, combo care însumează o cotă totală de 2,96. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 296 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT