Fotbal international

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 11 iulie 2020. Două meciuri ne aduc 370 de lei

11.07.2020 | 00:07
Biletul zilei la pariuri sambata 11 iulie 2020 Doua meciuri ne aduc 370 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 11 iulie 2020. Un meci din Liga 1 și altul din Serie A sunt alegerile noastre pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri. Cu o miză de 100 de lei puteți câștiga peste 380 de lei, deoarece am obținut de la Superbet o cotă totală de 3,88.

Biletul zilei la pariuri se deschide cu partida Hermannstadt – FC Voluntari (ora 17:30), din play-out-ul Ligii 1 la fotbal. Gazdele au nevoie de toate cele 3 puncte puse în joc pentru a evada din zona fierbinte, în timp ce oaspeții și-au asigurat în mare parte rămânerea în primul eșalon în urma unei serii de rezultate pozitive.

ADVERTISEMENT

La ora 22:45 începe cel de-al doilea joc de pe biletul zilei la pariuri. Este vorba despre o super-confruntare din Serie A, Juventus – Atalanta, partidă în urma căreia formația gazdă ar putea deveni în mare măsură noua, și vechea, campioană a Italiei.

Supercota pentru biletul zilei la Hermannstadt – Voluntari: 2,19

Hermannstadt are două victorii la rând în Liga 1, dar nu a scăpat încă de emoțiile retrogradării. Pentru a sta liniștită cât de cât în continuare, formația sibiană trebuie să câștige neapărat astăzi, altfel lucrurile s-ar putea complica.

ADVERTISEMENT

Are forța să se impună, mai ales că ar putea beneficia și de ajutorul celui de-al doisprezecelea jucător… Nu, nu este vorba de public, pentru că meciul se joacă fără spectatori. Ne referim aici la brigada de arbitri, fiindcă ultimele două succese ale lui Hermannstadt, de la Iași și Chindia, au venit în urma unor greșeli grave comise de „fluierași” în favoarea sibienilor.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Voluntari este cea mai în formă echipă a play-out-ului, nu a pierdut niciun joc de la reluarea campionatului, și pare că a scăpat de griji pentru acest final de sezon De aceea, nu știm dacă va putea obține prea multe în acest joc, mai ales dacă ținem cont și de factorii externi care ar putea influența rezultatul final. Nu spunem că Hermannstadt se va impune 100%, dar merită încercat un „PSF1”, care are la Superbet o excelentă cotă de 2,19.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,77 pentru „PSF1” la Juventus – Atalanta

Juventus are un avans de 7 puncte față de Lazio în fruntea clasamentului din Serie A și în cazul unui succes în fața Atalantei s-ar putea considera deja campioană, deși mai sunt de disputat 6 etape până la final. Nu va fi un meci ușor, Atalanta are 12 victorii consecutive în toate competițiile, înainte și după pandemie, dar gazdele au totuși de partea lor valoarea și experiența, care ar putea cântări decisiv.

Juventus știe să joace foarte bine meciurile importante și e conștientă că trebuie să forțeze victoria în acest meci pentru a nu mai avea bătăi de cap în continuare. Totuși, la fel ca și la meciul precedent, nu ne vom arunca nici aici cu capul înainte pe un succes al gazdelor ci vom alege tot o variantă de siguranță, același „PSF1”, care are o cotă de 1,77 la Superbert.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 11 iulie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri avem o cotă de 2,19 pentru pronosticul „PSF1” la Hermannstadt – FC Voluntari și o cotă de 1,77 pentru „PSF1” la Juventus – Atalanta, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,88. Numai bună pentru un profit de peste 280 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei.

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: