Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 12 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de 325 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021, poate aduce un câștig de 325 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020.
11.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 12 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de 325 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021, poate aduce un câștig de 325 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partide din prima etapă a fazei grupelor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,25 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Țara Galilor – Elveția, care va începe la ora 16:00. Este un duel extrem de echilibrat între două formații care pornesc ca outsidere în Grupa A, din care mai fac parte Turcia și Italia.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Belgia – Rusia, care are startul tot la ora 22:00. ”Dracii roșii” sunt cotați cu una dintre cele mai mari șanse la câștigarea trofeului, dar începuturile sunt întotdeauna dificile.

Cotă de 1,62 la biletul zilei de la Țara Galilor – Elveția

Galezii formează o echipă extrem de compactă și care pot pune mari probleme prin stilul lor britanic. Forța grupului este componenta principală, dar, la fel ca în ultimii ani, selecționerul Rob Page are cele trei ”vârfuri” în jurul cărora se învârte tot jocul: Gareth Bale, Aaron Ramsey și Joe Allen.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Vladimir Petkovic, a mers în principal pe mâna acelorași jucători care au fost și la turneele finale precedente. Experiența și omogenitatea sunt avantajele elvețienilor.

Ținând cont că sunt outsidere în grupă, ne așteptăm ca cele două să caute victoria în prima etapă. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Belgia – Rusia vin cu o cotă de 2,00 la biletul zilei

Belgia este văzută printre marile favorite la câștigarea Euro 2020, având o generație de excepție în frunte cu Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Romelu Lukaku. Marele avantaj al ”dracilor roșii” este că au reușit să-l recupereze pe De Bruyne după accidentarea din finala Champions League.

Rușii au avantajul ca meciul să se joace la Sankt Petersburg și pot avea susținerea fanilor. Însă nici acest avantaj nu pare să-i deranjeze prea tare pe belgieni, care în preliminarii i-au învins pe ruși de două ori.

ADVERTISEMENT

A fost 3-1 la Bruxelles și 4-1 chiar la Sankt Petersburg. Se remarcă faptul că s-au înscris de fiecare dată goluri multe și în aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 325 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul Țara Galilor – Elveția și o cotă de 2,00 pentru ”ambele marchează” la Belgia – Rusia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,25. Numai bună pentru un câștig de 325 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: