Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 12 martie 2023. Câștig de aproape 800 de lei cu meciuri din Anglia și România

Biletul zilei de sâmbătă, 12 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 800 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga.
11.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 12 martie 2023 Castig de aproape 800 de lei cu meciuri din Anglia si Romania
Biletul zilei de sâmbătă, 12 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 800 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care evoluează echipe cu pretenții la câștigarea titlului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,79 la Favbet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Manchester United – Southampton, din etapa a 27-a din Premier League, care începe la ora 16:00. ”Diavolii roșii” nu au voie să mai cedeze puncte dacă visează să se implice în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din runda a 30-a, ultima a sezonului regulat din SuperLiga, programată de la ora 21:00. Întâlnirea este una de totul sau nimic pentru oaspeți.

Cotă de 2,29 de la Manchester United – Southampton pentru biletul zilei

Trupa lui Erik ten Hag a fost demolată în etapa trecută pe terenul lui Liverpool, unde a luat un istoric 0-7, însă a arătat că este o echipă mare și la jumătatea săptămânii a făcut un joc minunat în Europa League.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester United sunt în așteptarea marelui anunț prin care noi investitori vor prelua clubul de la mult hulita familie Glazer, însă gândul lor zboară și la posibilitatea, deocamdată doar îndepărtată, că ar putea lupta pentru titlu.

”Sfinții” simt lama cuțitului pe os, fiind sub linia retrogradării, însă în ultimele etape s-a simțit o oarecare revigorare, mai ales pe fază defensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 3 goluri”, care are la Favbet o cotă de 2,29.

ADVERTISEMENT

Golurile de la FCSB – Sepsi aduc o cotă de 3,40

Cea mai mare miză a ultimei etape din sezonul regulat din SuperLiga este cine va ocupa locul 6 și va reuși să prindă play-off-ul. Sepsi se luptă de la distanță cu FC U Craiova și nu are voie să piardă pentru a rămâne în luptă.

Covăsnenii sunt obligați să iasă la joc pentru a putea scoate un rezultat pozitiv, dar acest lucru ar putea însemna foarte multe spații pentru inventivii jucători de atac ai ”roș-albaștrilor”, chiar dacă dintre aceștia va lipsi Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

Duelurile dintre cele două formații au fost mai tot timpul spectaculoase și nu vedem de ce nu ar fi la fel și de această dată. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 3,40 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 779 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,29 pentru pronosticul ”sub 3 goluri” în meciul Manchester United – Southampton și o cotă de 3,40 pentru ”peste 3,5 goluri” la FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,79. Numai bună pentru un câștig de 779 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT