Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 12 noiembrie 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Serie A și Bundesliga

Biletul de sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Bundesliga.
11.11.2022 | 22:22
Biletul zilei la pariuri sambata 12 noiembrie 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Serie A si Bundesliga
Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 400 lei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A venit weekend-ul, astfel au sosit și meciurile tari. Din multitudinea de oportunități pe care le avem la dispoziție am ales să pariem pe două meciuri din Serie A și Bundesliga. Mizăm 100 lei pe o cotă totală de 3,78 la Fortuna și așteptăm un profit major.

Cotă de 2,49 la Napoli – Udinese pe biletul zilei la pariuri

Napoli caută să ia avans în fruntea ierarhiei din Serie A. Echipa antrenată de Luciano Spaletti are o serie convingătoare de 8 victorii consecutive pe teren propriu și are șansa să prelungească șirul succeselor cu o victorie împotriva celor de la Udinese, sâmbătă, 12 noiembrie, ora 16:00.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA

Calificată în optimile Champions League, Napoli a demonstrat un joc ofensiv foarte bun în acest sezon de toamnă și ne așteptăm ca „napoletanii” să se dezlănțuie și contra celor de la Udinese. Nici formația oaspete nu stă rău în Serie A, acolo unde se află în prima jumătate a clasamentului, pe locul 8.

Udinese a marcat pe terenul lui Napoli în ultimele cinci meciuri directe, însă Napoli a câștigat de fiecare dată. Mai mult decât atât, Napoli are o serie de 9 victorii consecutive cu Udinese pe teren propriu. Astfel, vom miza pe varianta „total goluri Napoli: peste 2,5”, care are o cotă atrăgătoare de 2,49 la Fortuna.

ADVERTISEMENT

Partida Schalke – Bayern Munchen sare în ajutor cu o cotă de 1,52

Bayern va juca ultimul meci înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar cu Schalke, sâmbătă, 12 noiembrie, ora 19:30. După un început ezitant în campionat, „bavarezii” au revenit în fotoliul de lider. La fel ca Napoli, Bayern Munchen are o serie impresionantă de victorii consecutive, 9 la număr.

Formația antrenată de Julian Nagelsmann a „spulberat-o” pe Schalke în ultimele dueluri directe. În ultimele două meciuri, campioana Germaniei a învins-o pe Schalke cu 8-0 și 0-4. De asemenea, rezultatele ultimelor meciuri ale lui Bayern sunt spectaculoase, 6-1 cu Bremen, meci în care Sadio Mane a ieșit accidentat.

ADVERTISEMENT

Schalke este „lanterna roșie” din Bundesliga. În ultimul meci de pe teren propriu au obținut la limită cele trei puncte cu Mainz, scor 1-0. Totuși, grație forței ofensive a lui Bayern Munchen vom miza pe varianta „total goluri Bayern Munchen: peste 2,5”, care are o cotă tentantă de 1,52 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 441 de lei

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,49 pentru pronosticul ”total goluri Napoli: peste 2,5” în meciul Napoli – Udinese și o cotă de 1,52 pentru ”total goluri Bayern Munchen peste 2,5” la Schalke – Bayern Munchen, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,78. Numai bună pentru un câștig de 378 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT