Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 august 2022. Câștig de peste 400 de lei cu cele două meciuri din SuperLiga

Biletul zilei de sâmbătă, 13 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga, campionatul României.
12.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 13 august 2022 Castig de peste 400 de lei cu cele doua meciuri din SuperLiga
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 august 2022. Câștig de peste 400 de lei cu cele două meciuri din SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În prima zi de weekend vom paria pe două meciuri din etapa cu numărul 5 din SuperLiga. Mizăn 100 de lei pe o cotă totală de 4,55 de la Superbet și așteptăm un premiu consistent.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu un meci de tradiție din campionatul României. Este vorba despre UTA Arad – Universitatea Cluj, din runda cu numărul 5. Meciul de pe arena „Francisc von Neuman” va începe la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Primvs Derby, Petrolul Ploiești – Rapid, din aceeași etapă a campionatului României. Meciul de pe „Ilie Oană” va lua startul la ora 21:45.

Cotă de 1,57 de la UTA Arad – U Cluj

UTA Arad și Universitatea Cluj nu au parte de cel mai bun început de sezon. Deși au impresionat în primele două etape, când le-au încurcat pe FCSB și pe Universitatea Craiova, „șepcile roșii” nu au nicio victorie în campionat. Mai mult, oaspeții de pe „Francisc von Neuman” vin după două eșecuri consecutive, cu FC Argeș (1-3) și cu Petrolul Ploiești (0-1).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Deși echipa lui Erik Lincar e nou-promovată, cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul trecut. S-a întâmplat în optimile de finală ale Cupei României, iar câștig de cauză au avut ardelenii, care s-au impus cu 2-1. „Textiliștii” au un singur succes în acest sezon, cu Petrolul scor 2-0. Ultimele meciuri ale fotbaliștilor lui Ilie Poenaru s-au terminat însă prost, 0-3 cu FC Voluntari și 0-0 cu Sepsi. Astfel pentru acest meci vom merge pe varianta „sub 2,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,57.

Primvs Derby aduce la biletul zilei o cotă de 2,90

Unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a cincea din SuperLiga va fi Primvs Derby, care se dispută între fostele campioane Petrolul Ploiești și Rapid București. „Lupii galbeni” sunt nou-promovați în primul eșalon și sunt doar pe locul 11, cu patru puncte. Runda precedentă au obținut prima victorie din acest sezon, scor 1-0, în deplasarea de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Rapid are un început fulminant de sezon, cel puțin prin prisma rezultatelor. Echipa lui Adrian Mutu este pe locul 2 în clasament, cu nouă puncte, la fel ca liderul CFR Cluj. Alb-vișiniii au pierdut în runda inaugurală cu campioana en-titre, după care le-au bătut pe FCSB, Universitatea Craiova și FC Argeș. Pentru acest duel vom da pronosticul „GG & peste 2,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 2,90.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de aproximativ 430 de lei

Biletul zilei la pariuri 13 august

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,57 pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” în meciul UTA Arad – U Cluj și o cotă de 2,90 pentru „GG & peste 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – Rapid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,55. Numai bună pentru un câștig de 433,62 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT