Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 mai 2023. Posibil câștig de 545 de lei cu meciuri din Premier League și Serie A

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 545 lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și Serie A.
12.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 13 mai 2023 Posibil castig de 545 de lei cu meciuri din Premier League si Serie A
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 mai 2023, ne poate aduce un câștig de 545 lei cu meciuri din Premier League și Serie A. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Se joacă la foc automat în cele mai tari campionate de fotbal din Europa, iar variantele pentru biletul zilei la pariuri au fost nenumărate. Am ales o partidă extrem de interesantă din Premier League, dar și un duel ofertant din Serie A. Am construit o cotă totală de 5,45 la Favbet, iar un potențial bilet câștigător ne va aduce în buzunar suma de 545 de lei, dacă vom miza 100 de lei.

Chelsea – Nottingham ne rezervă o cotă de 2,81 pe biletul zilei la pariuri

Chelsea are nevoie de o victorie pentru a încheia cu moralul ridicat parcursul unui sezon dezastruos. Echipa antrenată temporar de Frank Lampard primește vizita lui Nottingham pe Stamford Bridge, sâmbătă, 13 mai, de la ora 17:00. Oaspeții au, de asemenea, nevoie de un succes în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Etapa trecută, după victoria, scor 3-1 cu Bournemouth, Chelsea a pus capăt unei serii infernale de șase înfrângeri consecutive. Echipa finanțată de Todd Boehly se află abia pe locul 11 în campionat, cu doar 42 de puncte în 34 de partide.

Departe de locurile europene, londonezii s-au salvat matematic de la retrogradare abia în etapa trecută după victoria din deplasare cu Bournemouth. De cealaltă parte, Nottingham se află pe poziția a 16-a, cu 33 de puncte în 35 de partide, la trei puncte deasupra primului loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Am ales varianta „total goluri Chelsea: peste 2,5”, care are la Favbet o cotă de 2,81, extrem de ofertantă. Londonezii se confruntă cu numeroase accidentări, iar în meciul cu Nottingham vor lipsi, printre alții, Mount, James, Koulibaly sau Chilwell.

Spezia – AC Milan ne sare în ajutor cu o cotă de 1,94 pe biletul zilei la pariuri

AC Milan are moralul la pământ după eșecul cu Inter, scor 0-2 în prima manșă a semifinalei din Liga Campionilor. „Rossonerii” luptă aprig în Serie A pentru locurile de Liga Campionilor pentru sezonul viitor și au nevoie de victorie în deplasarea la Spezia, sâmbătă, 13 mai, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Stefano Pioli se află pe locul 5 în campionat, cu 61 de puncte în 34 de partide. AC Milan luptă cu Inter, Lazio și Juventus pentru locurile de Liga Campionilor, însă Atalanta și AS Roma vin tare din spate. De cealaltă parte, Spezia duce o luptă fabuloasă pentru salvarea de la retrogradare.

Echipa de pe Stadio Alberto Picco ocupă locul 18, primul retrogradabil, cu 27 de puncte în 34 de partide. Vom alege varianta „2 solist”, care are la Favbet o cotă de 1,94, foarte bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 13 mai 2023, aduce un posibil câștig de 545 lei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,81 pentru pronosticul „total goluri Chelsea: peste 2,5” în meciul Chelsea – Nottingham și o cotă de 1,94 pentru „2 solist” la Spezia – AC Milan, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,45. Numai bună pentru un câștig de 545 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT