Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 noiembrie 2021. Golurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 13 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile europene pentru CM 2022.
12.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 13 noiembrie 2021 Golurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Grupa G, în care joacă două dintre favoritele la calificare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,74 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Turcia – Gibraltar, care va începe la ora 19:00. Turcii mai au doar șanse teoretice la calificarea directă la turneul final, dar încă sunt în cărți pentru ocuparea locului secund care duce la baraj.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Muntenegru – Olanda, care are startul la ora 21:45. Batavii au nevoie de o victorie pentru a menține diferența de Norvegia și a avea prima șansă la locul 1.

Cotă de 2,25 de la Turcia – Gibraltar pentru biletul zilei

Turcia dă semne de revenire după ce a fost preluată de Stefan Kuntz și visează încă la o calificare in extremis la turneul final din Qatar. Dar pentru asta turcii trebuie să câștige ulștimele două întâlniri și să spere că Norvegia se va încurca și astfel va prinde locul de baraj.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Nordicii” au două puncte avans, dar în ultima etapă joacă pe terenul Olandei, așa că speranțele Turciei sunt îndreptățite. Există și varianta ca cele două formații să termine la egalitate de puncte și să conteze golaverajul, acolo unde Norvegia are un avantaj de 5 goluri.

Turcii au șansa să anuleze acest avans în partida cu modesta Gibraltar și este de așteptat ca scorul să fie unul drastic. În acest condiții, am ales pronosticul ”peste 5,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Muntenegru – Olanda aduc o cotă de 1,66

Olanda este una dintre cele mai spectaculoase formații de pe bătrânul continent, dar jocul frumos nu este întotdeauna garanția succesului. Și ”portocala mecanică” a simțit acest lucru pe pielea ei în vară la Euro 2020.

Cu Louis van Gaal revenit pe banca tehnică, batavii sunt într-o formă de zile mari și nici nu concep să nu se impună la Podgorica pentru a-și asigura și varianta egalului în duelul pentru primul loc din grupă cu Norvegia, din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Olandezii au o medie incredibilă de 3,6 goluri pe meci și sunt toate șansele să o mențină și în meciul din Muntenegru. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,66.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 374 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”peste 5,5 goluri” în meciul Turcia – Gibraltar și o cotă de 1,66 pentru ”peste 2,5 goluri” la Muntenegru – Olanda, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,74. Numai bună pentru un câștig de 374 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT