Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din Anglia și Italia

Biletul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și Serie A.
13.01.2023 | 22:50
Biletul zilei la pariuri sambata 14 ianuarie 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Anglia si Italia
Biletul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și Italiei, în care sunt implicate formații cu pretenții la coroana supremă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,30 la Betano şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Brighton & Hove Albion – FC Liverpool, din etapa a 20-a din Premier League, care începe la ora 17:00. ”Cormoranii” nu au voie să mai facă pași greșiți dacă vor să păstreze șanse pentru locurile de Champions League.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este US Lecce – AC Milan, din runda a 18-a din Serie A, programată de la ora 19:00. Campionii en-titre au nevoie de victorie pentru a nu pierde din vedere liderul Napoli.

Cotă de 3,15 de la Brighton – Liverpool pentru biletul zilei

Trupa lui Jurgen Kloop a început mizerabil și noul an, cu o înfrângere pe terenul lui Brentford și o remiză pe Anfield Road cu Wolverhampton în Cupa Angliei care înseamnă un meci în plus, rejucarea de pe terenul ”lupilor”.

ADVERTISEMENT

Rămasă pentru o bună perioadă fără una dintre cele mai importante piese din echipă, fundașul Virgil van Dijk, accidentat, Liverpool merge pe terenul uneia dintre cele mai spectaculoase formații din Premier League.

Brighton este imediat în spatele ”cormoranilor” și visează la cupele europene, însă trupa lui Roberto De Zerbi se descurcă mai bine în deplasare decât pe propria arenă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist și sub 3,5 goluri”, pentru că și cota de 3,15 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Lecce – AC Milan aduc o cotă de 2,00

Milan vine pe terenul lui Lecce după două rezultate neconcludente, remiza cu AS Roma din campionat când a primit gol la ultima fază și eliminarea din Cupa Italiei în fața celor de la Torino, care jucau în inferioritate numerică.

Este clar că băieții lui Stefano Pioli, în frunte cu Ciprian Tătărușanu, vor să-și regăsească cadența și vor căuta o victorie concludentă pe terenul unei formații aflată la mijlocul clasamentului și care pare că în acest sezon nu va avea emoții cu salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

De remarcat este faptul că la patru din ultimele cinci partide de campionat ale Milanului s-au marcat multe goluri. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 3-5”, care are la Betano o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 630 lei

bzu

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,15 pentru pronosticul ”2 solist și sub 3,5 goluri” în meciul Brighton & Hove Albion – FC Liverpool și o cotă de 2,00 pentru ”total goluri: 3-5” la US Lecce – AC Milan, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,30. Numai bună pentru un câștig de 630 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT