Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 14 mai 2022. Mizăm pe meciuri din România și din Franța pentru un câștig de aproape 320 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 14 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 318 de lei cu ajutorul a două înfruntări din prima ligă a României și Ligue 1, în care este vizată prezența în cupele europene.
13.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 14 mai 2022 Mizam pe meciuri din Romania si din Franta pentru un castig de aproape 320 de lei
Ianis Ilie Stoica marcheaza un gol de langa Igor Armas si Denis Ciobotariu in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Voluntari, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 14 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu ar trebui să dăm greș și vom argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim de două partide în care se vizează prezența în viitoarea ediție a cupelor europene, într-un caz, respectiv în Liga Campionilor, în celălalt, stăm cu ochii pe înfruntarea din primul eșalon al României în care se joacă titlul. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,18 la Casa Pariurilor şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 12 mai 2022, la pariuri, cu duelul dintre FC Voluntari și FCSB, un fel de ”semifinală” a campionatului intern. E de prisos să mai spunem că ambele echipe vizează participarea în viitoarea ediție a cupelor europene, doar că fiecare dintre oponente vede și abordează acest lucru în mod diferit.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în campionatul Franței, unde și de această dată în joc este prezența în viitoarea ediție a competițiilor continentale intercluburi. Am ales, credem, cel mai intens duel al etapei a 37-a, penultima în Hexagon. Vom miza pe goluri pentru că altă cale de mijloc nu prea există. Ambele echipe implicate riscă enorm în cazul unui eșec. Așadar, spectacolul ar trebui să fie garantat.

Cotă de 1,64 pe biletul zilei în disputa FC Voluntari – FCSB

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 12 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre FC Voluntari și FCSB, programată de la 21:00. Un duel care nu poate propune altă laureată certă decât FCSB pentru că orice alt rezultat, cel puțin până la ora unui alt joc important CFR Cluj – U Craiova, ar diminua șansele roș-albaștrilor la cucerirea titlului de campioană.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte vom merge pe o partidă cuminte și nu prea. De ce spunem asta? Pentru că FCSB trebuie să marcheze, chiar abordând precaut partida, de cealaltă parte, FC Voluntari, a demonstrat deja că atunci când își dorește să pună probleme, o poate face fără emoții, având la dispoziție un lot de jucători pe care nu foarte mulți antrenori ar fi mizat la începutul sezonului.

FCSB a demonstrat deja că este echipa momentului în primul eșalon al României și că și atunci când totul pare pierdut, o schimbare pe final de meci poate decide soarta punctelor puse în joc. Poate fi vorba de inspirație, de noroc, contează prea puțin în acest moment al competiției. Și chiar dacă antrenorul Toni Petrea spunea că se va mulțumi cu un 1-0, suntem convinși că vom vedea mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam ceva mai sus nu vom subestima dorința ilfovenilor de a-și demonstra valoarea. Și tocmai plecând de la acest ultim argument ales un pont în care includem și o reușită a celor de la Voluntari – ”se marchează în ambele reprize”, care are la Casa Pariurilor o cotă atractivă de 1,64.

Rennes – Olympique Marseille ne aduce o cotă de 1,93 la biletul zilei

Ligue 1 se apropie de final, iar echipele din fruntea clasamentului dau ultimele asalturi pentru a prinde o competiție continentală intercluburi cât mai atractivă. În cazul de față vorbim un duel în care gazdele, Rennes, luptă pentru un loc în Europa League, dar nici o minune de calificare în Champions League nu e exclusă, chiar dacă vorbim de o doză uriașă de șansă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, oponenta Olympique Marseille vizează accederea directă în Liga Campionilor, însă nici în cazul lor lucrurile nu sunt lămurite, pe urmele ei fiind AS Monaco, un club cu o forță financiară importantă, dar și cu ambiții europene. Așadar vorbim de un duel în care golurile ar trebui să primeze, mai ales că Rennes este pasibilă și de o cădere din zona europeană a clasamentului.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Rennes este a doua cea mai ofensivă echipă din Ligue 1, ceea ce ne face să credem cu tărie că și contra celor de la OM vor găsi oportunități de a puncta pe tabela de scor. Fosta deținătoare a Ligii Campionilor, Olympique Marseille, nu este la fel de darnică, dar în acest moment nu are altă alternativă, decât să riște. Mergem așadar pe o variantă cât mai sigură ”ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,93 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 318 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 14 mai 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,64 pentru pronosticul ”se marchează în ambele reprize” în duelul dintre FC Voluntari și FCSB și o cotă de 1,93 pentru ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Rennes și Olympique Marseille care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 318 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT