Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 14 noiembrie 2020. Câștigăm peste 370 de lei cu Liga Națiunilor

13.11.2020 | 23:39
Biletul zilei la pariuri sambata 14 noiembrie 2020 Castigam peste 370 de lei cu Liga Natiunilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 14 noiembrie 2020. Două meciuri din Liga Națiunilor, în care evoluează unele dintre cele mai bune echipe ale continentului, ne pot aduce un câștig de peste 370 de lei. Trebuie doar să mizăm 100 de  lei pe biletul zilei la pariuri, care are o cotă totală de 3,72 la Get’s Bet.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu partida Portugalia – Franța (ora 21:45), derby-ul Grupei 3 din Liga Națiunilor, Divizia A. Cele două formații ocupă primele locuri în clasament, cu același număr de puncte, iar cine câștigă va lua o opțiune serioasă pentru a rămâne în fotoliul de lider până la final.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat pentru biletul zilei la pariuri este tot din Divizia A a Ligii Națiunilor, dar din Grupa 4. Este vorba despre Elveția – Spania (ora 21:45), o întâlnire ce pare dezechilibrată la prima vedere, pentru că aduce față în față ocupanta ultimului loc și liderul grupei.

Golurile de la Portugalia – Franța aduc o cotă de 1,90 la biletul zilei

Victorie – Victorie – Egal – Victorie este bilanțul simetric pe care Portugalia și Franța îl au în această grupă de Liga Națiunilor. Prin urmare, au același număr de puncte – 10, departajarea în clasament făcându-se la golaveraj, capitol la care lusitanii stau mult mai bine: 9-1 față de 7-3. Se remarcă apetitul ofensiv al naționalei lui Ronaldo, care marchează la foc automat, media de peste două goluri pe meci fiind cu adevărat impresionantă dacă ținem cont de adversarii pe care i-a întâlnit.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nici Franța nu stă rău cu cele 7 goluri înscrise în 4 meciuri din grupe, dar puțin îngrijorătoare la naționala „cocoșului galic” este fragilitatea defensivă, cu o medie de peste un gol primit în ultimele 5 partide disputate, fie că vorbim de oficiale sau amicale. De altfel, din aceste ultime 5 meciuri, singurul în care Franța a scăpat fără gol primit a fost chiar cu Portugalia, în egalul alb înregistrat în tur la Paris.

Statistic vorbind, cele două formații au aceleași cifre și în ceea ce privește ultimele zece meciuri disputate, fiecare având 7 victorii, două egaluri și o înfrângere. De aceea ne va fi foarte greu să mergem pe un solist, mai ales că și ultimele două „directe” s-au încheiat la egalitate. Astfel că ne vom orienta spre un pronostic pe goluri, vom ține cont de forța de atac pe care au demonstrat-o cele două naționale și vom alege varianta „ambele marchează”, care are o cotă de 1,90 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Elveția – Spania ne oferă pentru biletul zilei o super cotă de 1,95

Un alt meci interesant al serii de sâmbătă în Liga Națiunilor este cel dintre Elveția și Spania, chiar dacă se întâlnesc echipa de pe ultimul loc în Grupa 4 cu cea care ocupă prima poziție. Elveția a pierdut la limită turul cu Spania și deplasarea din Ucraina, dar a obținut două egaluri, spectaculoase și surprinzătoare în același timp, contra Germaniei. În meciurile sale se înscrie destul de mult, de obicei de ambele părți, dovadă stând și golaverajul din grupă (5-7), dar și ultimul amical înaintea partidei cu Spania, pierdut cu 1-2 miercuri pe terenul Belgiei.

Spania se prezintă la acest meci după egalul 1-1 obținut miercuri în amicalul din Olanda, dar și după înfrângerea din ultima etapă de Liga Națiunilor suferită pe terenul unei Ucraine decimată de COVID. Echipa lui Luis Enrique stă însă foarte bine la capitolul întâlnirilor directe, având 4 victorii și un egal în ultimele 5 întâlniri.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar dacă Spania este văzută ca mare favorită în acestă partidă, vom opta și aici tot pe un pronostic pe goluri. Fiind vorba de două formații care înscriu aproape meci de meci, dar și de o Elveție care primește goluri cu foarte mare ușurință, ne așteptăm să se înscrie destul de mult și în aceată seară. Așa că vom alege pentru biletul zilei la pariuri pronosticul „peste 2,5 goluri”, pentru care Get’s Bet ne oferă o frumoasă cotă de 1,95.

Cotă totală de 3,72 pentru un posibil câștig de peste 370 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 14 noiembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul „ambele marchează” la Portugalia – Franța și o cotă de 1,95 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la Elveția – Spania, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,72. Numai bună pentru un câștig de peste 370 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT