Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 15 mai 2021. Câștig de peste 350 de lei din Serie A și Liga 1

14.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 15 mai 2021 Castig de peste 350 de lei din Serie A si Liga 1
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 15 mai 2021. Câștig de peste 350 de lei din Serie A și Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 15 mai 2021. Un meci din Serie A și altul din Liga 1, o cotă totală de 3,57 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 350 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu derby-ul Juventus Torino – Inter Milano, din etapa a 37-a din Serie A, care va începe la ora 19.00. ”Bătrâna Doamnă” tremură pentru locul de Champions League, în timp ce trupa lui Antonio Conte petrece câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universatatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a opta a play-off-ului din Liga 1, care are startul la ora 21:30. Oltenii au ieșit din lupta la titlu, dar pot pierde și locul 3. De partea cealaltă ardelenii sunt cu gândul la al patrulea titlu consecutiv.

Golurile de la Juventus – Inter aduc o cotă de 1,58 pentru biletul zilei

Marele derby al fotbalului italian s-a transformat în acest final de sezon într-o partidă care nu are miză decât pentru Juventus, aflată în cursa disperată de a prinde Top 4 și un loc de Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Inter vine la Torino cu degajarea formației care și-a asigurat titlul de campioană după o pauză de 11 ani, dar tocmai această liniște poate fi un pericol pentru trupa lui Andrea Pirlo. În plus, incertitudinea legată de viitorul lui Cristiano Ronaldo, agită și mai mult spiritele la fosta campionaă.

Scăpată de încorsetările tactice, Inter va veni să joace fotbal-spectacol la Torino. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,58.

ADVERTISEMENT

Meciul U Craiova – CFR Cluj aduce o cotă de 2,25 la biletul zilei

Vestea cea mare în ceea ce privește întâlnirea de pe stadionul Ion Oblemenco este aceea că ar putea să se dispute cu spectatori în tribună. Ar fi un plus pentru echipa lui Marinos Ouzounidis, știu fiind faptul că oltenii crează o atmosferă incendiară.

Însă, clujenii sunt încrezători după ce sezonul precedent și-au adjudecat trofeul într-o finală jucată chiar înm Bănie. În plus, FANATIK a aflat că Edi Iordănescu îl va avea la dispoziție pe portarul Giedrius Arlauskis, refăcut după ce a fost la vraciul Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

Trupa din Gruia nu își permite pași greșiți în lupta pentru titlu pe care o are cu FCSB și în aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 357 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,58 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Juventus Torino – Inter Milano și o cotă de 2,25 pentru ”2 solist” la Universitatea Craiova – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,57. Numai bună pentru un câștig de 357 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT