Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 15 octombrie 2022. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din Italia și România

Biletul zilei de sâmbătă, 15 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și SuperLiga.
14.10.2022 | 22:25
Biletul zilei la pariuri sambata 15 octombrie 2022 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din Italia si Romania
Biletul zilei de sâmbătă, 15 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și SuperLiga. Sursă foto: football-italia.net
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Italiei și României, în care sunt implicate foste campioane din aceste țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,42 la Unibet şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul FC Torino – Juventus Torino, din etapa a 10-a din Serie A, care începe la ora 19:00. ”Derby della Mole” vine într-un moment extrem de greu pentru ambele formații.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, din runda a 14-a din SuperLiga, programată de la ora 21:00. Este un duel între două echipe aflate la granița play-off-ului.

Cornerele de la Torino – Juventus o cotă de 2,28

Marele derby al orașului Torino este în acest moment doar o simplă afacere de mijlocul clasamentului. Și dacă Torino este obișnuită cu o astel de poziție, pentru Juventus este un nou sezon modest.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Bătrâna Doamnă” are deja un pasiv de 10 puncte față de liderul Napoli, iar în Europa este aproape de a rata prezența în primăvara Champions League după eșecul neașteptat cu Maccabi Haifa, în urma căruia presa italiană a pus la zid trupa lui Max Allegri.

Este un moment prielnic pentru gruparea ”granata” să-și treacă o nouă victorie în derby după o pauză de peste 7 ani. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total cornere Torino: peste 5,5”, pentru că și cota de 2,28 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,94 de la Universitatea Craiova – Petrolul pentru biletul zilei

Vecine de clasament în preajma locurile care asigură participarea în play-off, oltenii și prahovenii nu au voie să facă pași greșiți dacă își doresc să prindă finala campionatului, mai ales că rezultatele din ultima perioadă au fost dezamăgitoare.

”Lupii galbeni” vin în Bănie după scandalul monstru în care a fost implicat Gabriela Tamaș. Fundașul, căruia i-a fost acceptată cererea de reziliere a contractului, i-a înjurat pe fani ca la ușa cortului și a fost ”turnat” chiar de antrenorul Nae Constantin.

ADVERTISEMENT

”Juveții” trebuie să repare lucrurile după înfrângerea cu FC Argeș, mai ales că Mirel Rădoi i-a amenințat că va face curățenie la iarnă. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: impar”, care are la Unibet o cotă de 1,94.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 442 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,28 pentru pronosticul ”total cornere Torino: peste 5,5” în meciul FC Torino – Joventus Torino și o cotă de 1,94 pentru ”total goluri: impar” la Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,42. Numai bună pentru un câștig de 442 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT