Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 16 aprilie 2022. Mizăm pe meciurile din campionatul intern și din Franța pentru un câștig de aproape 460 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 458 de lei cu ajutorul a două înfruntări interesante, din campionatele României și Franței.
15.04.2022 | 23:33
Biletul zilei la pariuri sambata 16 aprilie 2022 Mizam pe meciurile din campionatul intern si din Franta pentru un castig de aproape 460 de lei
Sursa foto: lensois.com
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 16 aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri din campionatele României, faza play-off și din Ligue 1. Sunt două înfruntări în care așteptăm goluri, cu atât mai mult cu cât în ambele jocuri miza este enormă. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,58 la Fotuna şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2022, la pariuri, cu duelul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova și pentru că acest duel este indiscutabil capul de afiș al zilei în întrecerea internă. Dacă pentru ”marinarii” lui Gică Hagi putem vorbi doar de orgoliul de a învinge o pretendentă la podiumul campionatului, de partea cealaltă punctele puse în joc sunt cu mult mai importante.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, așa cum spuneam, mergem în campionatul Franței, unul dintre cele mai spectaculoase ale Europei. Aici vom asista la duelul dintre campioana în exercițiu Lille și una dintre formațiile cu cel mai solid joc, Lens. Departe de podiumul Ligue 1, cele două oponente se luptă pentru a-și asigura prezența în viitoarea ediție a cupelor europene.

Cotă de 2,60 pe biletul zilei în disputa Farul – U Craiova

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova. Oltenii merg la malul mării după două victorii răsunătoare în fața celor de la FCSB, respectiv în disputa cu campioana țării CFR Cluj și vor să continue parcursul excelent din ultima perioadă pentru a încheia en fanfare sezonul intern.

ADVERTISEMENT

Am ales acest meci tocmai pentru că sunt două dintre echipele care au arătat că nu fentează fotbalul. Dobrogenii nu mai au același apetit ofensiv ca în precedentele sezoane, dar rămân o echipă căreia dacă îi dai spații să construiască devine una extrem de periculoasă. Trupa lui Gică Hagi știe foarte bine cum să ajungă în preajma careurilor adverse și are jucători capabili să transforme în gol chiar și o jumătate de ocazie.

Însă, Laurențiu Reghecampf are o nouă țină pentru acest sfârșit de sezon. Ideea de a câștiga titlul este doar una ipotetică, chiar dacă matematica îi ajută pe olteni. Însă, locul 2, le este accesibil dacă vor continua să obțină maximum de puncte din meciurile care au mai rămas de disputat. Acesta este și scopul anunțat de antrenorul grupării din Bănie.

ADVERTISEMENT

Deși Farul și U Craiova au arătat că știu și să închidă foarte bine jocurile, de această dată vor miza, și credem cu tărie în acest lucru, pe victorie. Farul pentru a obține o poziționare cât mai bună în clasamentul final, U Craiova pentru că locul 3 nu îi mulțumește. Mizăm așadar pe ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă mai mult decât atractivă de 2,60.

Lille – Lens ne aduce o cotă de 1,76 la biletul zilei

Pentru a doua propunere nu avem nici un motiv să nu fim la fel de optimiști că vom vedea goluri, ba chiar, pentru a ridica miza, vom încerca varianta ambele marchează, adică exact pontul pe care vom miza și noi, și vom încerca să-l argumentăm pentru a vă convinge că merită încercat.

ADVERTISEMENT

De această dată nu vom merge strict pe statistici, nici pe ultimele rezultate obținute de cele două oponente, ci pe ceea ce au arătat, mai ales oaspeții, de-a lungul acestui sezon de Ligue 1. Acasă, campioana Lille este extrem de greu de învins, indiferent de numele adversarului și acesta este un argument pentru care, deși e favorită, nu vrem să riscăm prea mult.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gazdele nu marchează foarte mult în ultime vreme, însă Lens o face. Și pentru că joacă extrem de ofensiv, se și descoperă la fel de mult pe faza defensivă. Dacă ultimele rezultate ne-ar îndreptăți să credem că va fi un joc disputat la mijlocul terenului, noi vom merge cu încredere pe un pont care să ne rotunjească veniturile. Vom miza, așa cum spuneam, pe ”ambele echipe marchează în meci”, care are o cotă de 1,76 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 458 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,60 pentru pronosticul ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova și o cotă de 1,76 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre Lille și Lens care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 458 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT